Rapid

EXCLUSIV / Rapid va avea director tehnic

După ce a venit la Rapid şi a primit libertate din punct de vedere al organizării sportive, Dumitru Tudor, l-a numit director tehnic pe Mihai Stoica. Acesta a mai lucrat la Rapid în trecut, ba chiar a jucat şi un sezon pentru echipa de lângă Podul Grant. Este vorba despre sezonul 1988-1989. În rest, Mihai Stoica a mai lucrat la Rapid din postura de tehnician. Este vorba despre sezonul 2001-2002, când a fost antrenor principal la Rapid II.

A fost director tehnic la Rapid în perioada UEFAntastică

Ulterior, alături de Răzvan Lucescu, Mihai Stoica a fost director tehnic între 2004 şi 2006, responsabil de prima şi a doua echipă. Antrenor principal a fost la următoarele echipe: Callatis Mangalia, Juventus Bucureşti, Armenia U21 şi U19, Ceahlăul, FC Braşov, FC Snagov, CS Mioveni sau Metalul Reşiţa. A lucrat şi ca secund cel mai mult cu Răzvan Lucescu şi Mihai Stoichiţă. Cel din urmă, actual director tehnic la FRF. A lucrat în ţări precum Bulgaria, Turcia, Armenia sau Qatar. Are în palmares peste 500 de meciuri ca antrenor principal sau secund.

Adus la iniţiativa lui Dumitru Tudor

Mutarea are ca scop aducerea unui plus de experienţă la nivelul conducerii clubului. Fapt explicat chiar de Dumitru Tudor: „Am rezolvat cu Mihai Stoica. Va fi directorul tehnic al echipei, va exista o întâlnire cu jucătorii, să se cunoască mai bine. Este un plus de experienţă de care avem nevoie la echipă.” În acest moment, se pare că Stoica va colabora cu Andrei Constantinescu, cel care coordonează pregătirea echipei şi cu cel puţin unul dintre foştii mari portari ai Rapidului, Leontin Toader sau Emilian Dolha. Aşa cum am scris aici. Este de aşteptat ca organigrama echipei să se definitiveze curând. Iar lotul de jucători să fie îmbunătăţit cu nume importante.

11 ani au trecut de când Mihai Stoica a fost ultima dată la Rapid. În total, activitatea sa în Giuleşti a însumat cinci ani

S-ar putea sa te intereseze

11 Comments

 1. miscara CFR nu are nimic comun cu rapid… pe cand AFC are , AFC E Rapidul din 2000~2006 .. miscarea cfr are culorile spurcatilor de la steluta/FCSB si nu are nimic de-aface cu CFR / RAPID BUC.

 2. Dvs ati vazut niste acte ? De unde sunteti informat ? Ne puteti arata si noua?

 3. Unde poate fi gasit domnul Mihai Stoica? Nu l-a vazut nimeni la nici un antrenament, copii se antreneaza zilnic pe baza de la Luxten,nicidecum pe electromagnaetica,si nu au nici macar dusuri functionale,sa nu mai zic ca mingiile sunt cateva imprumutate de la echipele Locomotivei,prin bunovointa domnului antrenor Anghel.Spuneti ca domnul Tudor, a inchiriat acel teren la electeomagnetica,acum in liga 4 e nevoie de inca 2 grupe de copii ,au loc sa se antreneze toti pe acelasi teren? Echipa a avut 2 deplasari,in weekendul acesta una la Buftea,si una la Targoviste stie cineva cum a facut echipa aceste deplasari?

 4. Daca asta este exemplul vostru…TRIST,FOARTE TRIST.
  Cum am mai spus…nu ai BRAND si PALMARES,nu ai emblema…nimeni oficial cu „istoria”voastra nu va recunoaste…EU(CA MAJORITATEA RAPIDISTILOR) NU MA REGASESC IN ACEST …AFC.
  PS.
  SCURT…RAPID ESTE UNICA ATUNCI CIND VAD ACVILA IN PIEPT SI PALMARES.LASATI PE ALTII SA FACA CEVA REAL…UNITI-VA PT.BINELE RAPIDULUI SI TERMINATI CU DEZINFORMARILE SI ARTICOLE JENANTE IN INCERCAREA DE A MANIPULA SI A CREEA CONFUZIE INTRE RAPIDISTI.
  HAI RAPID…si atit.

 5. Sa-mi fie cu iertare…atit timp cit nu aveti emblema si brandul…palmaresul,atit timp cit nimeni nu va recunoaste oficial…sunteti doar AFC.
  induceti lumea in eroare si dezinformati si indiferent de ce spuneti ca mine gindesc majoritatea rapidistilor.
  Personal…conducerea AFC-ului?…JALNICA SI FALIMENTARA.
  HAI RAPI…MEREU IN INIMA MEA!

 6. Exista un singur Rapid! Cum inainte nu scriam SC FC Rapid SA sau CS Rapid sau UFC Rapid, este normal sa continuam pe aceeasi linie, din moment ce acesta ste Rapidul nostru. Multumim si noi! 🙂

 7. Am o rugaminte: Foarte multi rapidisti va citesc articolele de pe site si pentru a evita confuziile, ar fi bine ca atunci cand va referiti la AFC Rapid, sa scrieti AFC Rapid, nu doar Rapid (asa cum ati facut de nenumarate ori). Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.