Felicitări Dan Alexa! Concordia salvată de la retrogradare

Dan Alexa

Salvarea Concordiei Chiajna de la retrogradarea în liga a doua nu ar fi fost o ştire care să ne intereseze. Chiar deloc. Asta dacă acolo nu ar fi fost antrenor Dan Alexa. Fiindcă noi nu uităm că acest om ne-a promovat în Liga 1 la finalul sezonului 2015-2016. În condiţii insuportabile aproape! Şi a rămas până în ultima clipă, până când falimentul a devenit oficial. Între timp a ajuns la Concordia. Iar acolo a reuşit să salveze echipa de la retrogradare. În ultima etapă, ilfovenii au bătut cu 1-0 pe terenul lui FC Voluntari.

Costin şi Fota pe teren, Herea şi Drăghia pe bancă

Iar din primul unsprezece au mai făcut parte alţi doi oameni care au pus umărul, sezonul trecut, la promovarea Rapidului. Este vorba despre fundaşul stânga Nicuşor Fota şi mijlocaşul central Raul Costin. Ba chiar pe final a intrat şi fostul decar al Rapidului, Ovidiu Herea. În plus, pe bancă a stat copilul teribil al Giuleştiului, Andrei Drăghia. Unul dintre ultimele produse importante ale pepinierei giuleştene. Pentru ei, ne bucurăm din suflet că şi-au atins obiectivul. Şi le dorim succes în continuare în carieră!

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

2 Comments

  1. Vă respectăm opinia. Nici pe noi nu ne interesează Concordia Chiajna! Dar rapidiştii de acolo merită din plin aprecieri! Mai ales Dan Alexa, Raul Costin şi Andrei Drăghia care au fost piese cheie în promovarea Rapidului pe burta goală. Dacă acolo a fost locul lor de muncă şi au reuşit aşa ceva, noi ne bucurăm! Sunt oameni care vor rămâne pe veci în istoria noastră. Pe de altă parte, legat de TAS, din păcate, nu putem acuza Concordia. Ei şi-au apărat interesul. Şi din moment ce au primit dreptate, înseamnă că aşa trebuia. Cât despre fotbalul românesc… Nu are rost să mai zicem altceva. Suntem în totalitate de acord cu dumneavoastră! Numai bine. Rapid trăieşte!

  2. Ne bucuram pentru rapidistii de acolo, dar pe de alta parte „plangem” pentru cum a ramas aceasta echipa ilfoveana din nou in liga 1. Avand in vedere antecedentele noastre cu aceasta echipa pe care am batut-o pe plan sportiv pe unde am prins-o si ea a mers la TAS si ne-a retrogradat si avand in vederea cum an de an se salveaza pe final cu blaturi clare…nu vad nicio bucurie in aceasta stire. Sunt sigur ca baietii nostri minunati de la chiajna s-ar fi descurcat si mai bine daca ar fi retrogradat, poate viata ii duceau la echipe mai bune si mai curate. Nu cred ca aseara sa fi existat mai mult de 15 la suta dintre iubitorii de fotbal care sa fi tinut cu acest ” cancer” de echipa numita concordia. Putem sublinia clar pentru cei ce nu au vazut meciul de la pitesti ca s-a adeverit „blatul” si s-a adeverit premonitia tuturor caselor de pariuri. Asta este fotbalul nostru mioritic: o liga intai plina de comune si de blaturi pe final de sezon.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.