Utile

Andrei suferă de o boală cumplită. Să îl ajutăm!

Povestea lui Andrei Burdusel, elev in clasa a 11-a la Colegiul Sportiv Aurel Vlaicu, ne arata ca si cei mai tineri dintre noi pot fi loviti nemilos de o boala crunta! Andrei a fost diagnosticat in ianuarie 2017 cu rabdomiosarcom cu tumora primara la nivelul muschiului abdominal si cu metasteze pulmonare, hepatice și osoase. Andrei urmeaza un tratament care implica chimioterapie, terapie tintita si radioterapie. Pentru prima oara, doctorul se declara optimist.

Scopul proiectului

Urmează o interventie chirurgicala care presupune extirparea tumorii primare abdominale si a metastazelor hepatice. Postoperatoriu, continuarea chimioterapiei, a target terapiei si derularea unor sesiuni de radioterapie sunt foarte necesare. La Viena, Andrei a ajuns la jumatatea drumului către salvare. Din pacate, familia a epuizat resursele materiale! Scopul campaniei îl reprezintă necesitatea de a face intervenția chirurgicală complexă care presupune extirparea tumorii primare abdominale și a metastazelor hepatice.

Cui donez?

Doneaza in contul Asociatiei care se ocupa de strangerea fondurilor pentru ca Andrei sa poata face interventia chirurgicala de extirpare a tumorii abdominale si a metastazelor hepatice. Asociatia Hermes Bucuresti, care are CIF: 29099329 si Nr. inreg in RAF: 77/12.05.2011,. Cod de identificare fiscala: 29099329, Cont bancar (IBAN): RO57RZBR0000060014116844, Adresa: Bucuresti, str. Masina de Paine nr.41, bl. OD55, scara 1, ap.41, sector 2.

De ce să donez?

Sarcomul este o formă de cancer a țesuturilor moi musculare, rar întâlnită și foarte periculoasă. Survine mai ales la subiecţii tineri și sunt caracterizate prin înclinaţia lor să invadeze ţesuturile învecinate, să disemineze la distanţă prin metastaze şi să evolueze rapid. Andrei va împlini 18 ani pe 25 iunie 2017.  De majorat, haideți să-i dăruim viață! Donează!

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.