Săptămâna Rapid – VK Soccer! Săptămâna promovării!

Rapid
Cătălin Bărbălău este golgheter la Rapid

Mai mult ca niciodată, trebuie să fim uniţi şi cât mai mulţi. Aproape de finalul unui sezon lung şi extenuant, Rapid este la un pas de promovarea matematică. Duminică, 21 mai 2017, de la ora 12:00, acest pas poate fi făcut. Pe Giuleşti se joacă Rapid – VK Soccer. Cu toate că un egal este suficient pentru o promovare logică şi firească, victoria este aproape obligatorie. Din mai multe puncte de vedere. Două fiind majore. În primul rând, un succes ne menţine cu şanse reale la primul loc. Şi ar fi păcat să nu rămânem pe poziţia pe care am fost tot acest campionat, tocmai acum pe final!

Rapid – VK Soccer, meci istoric!

În al doilea rând, Rapid a câştigat toate meciurile pe care în acest sezon le-a jucat pe Giuleşti. Fără excepţie! Mai mult decât atât, aşa cum am menţionat deja, pe VK Soccer a învins-o în precedentele trei întâlniri. Aşadar sunt toate motivele pentru a veni cu miile, pentru a stabili un nou record şi pentru a sărbători împreună. O nouă victorie şi, implicit, PROMOVAREA! Un succes ce ar fi fantastic din toate punctele de vedere pentru aceşti tineri. Este săptămâna Rapid – VK Soccer. Vă vom ţine la curent cu cât mai multe amănunte legate de această partidă. Până atunci facem o recapitulare. Cu toate meciurile jucate în sezonul 2016-2017 de Rapid pe Giuleşti! Numai victorii!

Rapid pe Giuleşti în 2016-2017

Sezon regulat

Et2: SSC Băneasa 5-0

Et4: Unirea Dobroeşti 6-0

Et6: FC Asalt 8-4

Et8: FC Galaxia 9-5

Et10: Frăţia II 15-2 (3-0)*

CITEȘTE ȘI  CALCULE | FC Rapid 1923 - FK Miercurea Ciuc 1 și totul devine mai simplu

Et12: CS Pantelimon 9-0

Et14: CS Cadet 6-2

Et16: CS Dinamo 2-0

Et18: VK Soccer 3-0

Play-off

Et2: Asalt 2-1

Et3: VK Soccer 2-0**

Et4: Unirea Dobroeşti 9-1

*Frăţia II a fost exclusă din campionat şi meciul a fost omologat prin scor de forfait

**VK Soccer a dorit să dispute meciul pe terenul Giuleşti, ca echipă gazdă

Cifre incredibile pentru Rapid!

Conchidem aşadar că în acest sezon Rapid a fost de nestăvilit pe Giuleşti! 12 meciuri, 12 victorii. Golaveraj 76-15! Un adevărat galop de sănătate generalizat, care nu poate avea decât un numitor comun! O victorie în meciul de duminică, 21 mai, ora 12:00, în partida Rapid – VK Soccer, ce va propulsa echipa lui Mihai Iosif cu un eşalon mai sus. Să umplem stadionul, pentru că Rapid trăieşte!

 

LĂSAȚI UN MESAJ