Diverse

Wallace da Silva, o revenire neaşteptată

Am vorbit despre cei 32 de foşti fotbalişti ai Rapidului care joacă acum în Liga 1. Lista este aici, aşa că n-o mai pomenim o dată. Am aruncat însă un ochi şi asupra echipelor din liga a 2-a. Pe lângă nume precum Ştefan Grigorie, Iulian Popa, Sabrin Sburlea sau Claudiu Herea, mai apare unul cel puţin surprinzător. Este vorba despre Wallace da Silva. Poate că mulţi dintre voi nu-şi aduc aminte de fundaşul lateral brazilian, dar cu cetăţenie română. El a fost însă legitimat la Rapid între 2012 şi 2013.

Wallace a jucat doar un meci pentru Rapid în 2013

Rapid l-a luat de la FC Argeş tot din postura de fotbalist mai puţin cunoscut. Din păcate pentru el, accidentările grave l-au împiedicat să evolueze prea mult pentru Rapid în liga 1. Iar când a revenit, a bifat doar o repriză în al doilea eşalon. Într-o înfrângere, 0-1 cu Unirea Slobozia în octombrie 2013. Apoi a plecat. A jucat o perioadă la Oltul Slatina, după care s-a pierdut din statistici. Accidentări, ligi inferioare, cam asta a fost povestea. Pe urmă, de nicăieri, Wallace a reapărut în peisaj. Şi a ajuns să joace constant la Juventus Colentina.

Prieten la cataramă cu Sandro de la Tottenham

Cea care este nimeni alta decât lidera autoritară din liga a doua. Şi care, în mod cert va evolua în primul eşalon pentru prima dată în 2017. Cel care este prieten la cataramă cu Sandro, fostul fotbalist important de la Tottenham, arată că oricând, oriunde, povestea oricui poate fi rescrisă. Şi că atunci când nimeni nu mai crede în tine, totul o poate lua de la capăt. În cel mai frumos mod cu putinţă!

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.