FOTO / 1923.ro, confirmat. Cerere către CS Rapid

Am scris despre faptul că AFC Rapid va înainta o cerere către CS Rapid pentru a putea evolua pe stadionul Giuleşti în sezonul competiţional 2016-2017. Aceasta a fost trimisă în cursul zilei de vineri pe fax şi e-mail la persoanele abilitate să ne aprobe disputarea partidelor pe teren propriu. Astfel, în mod normal, indiferent dacă Rapid va evolua în liga a patra sau a cincea, meciurile de acasă le vom juca pe Giuleşti. Urmează ca decizia din partea CS Rapid să vină în zilele următoare.

cerere giulesti

 

CITEȘTE ȘI  Angelescu a menționat doi potențiali adversari pentru inaugurarea Giuleștiului

4 Comments

  1. Se poate face un sondaj printre suporteri ce emblema prefera: pe cea din 1923(chiar este originala,mai aparte),cea din 1937(este si frumoasa si are scris simplu,Rapid Bucuresti-fara fc,cs,etc),cea din 1950 cand eram ‘Locomotiva Bucuresti'(cu o locomotiva pe ea),sau una noua. Important e sa scrie ‘RAPID’ pe ea.

  2. Adriane ac intervin si eu cind eu va spuneam ca moldoveanul este un excroc vb lu Nea Nae dumnezeu sal ierte. Ati spus ca sunt nebun.Trebuia sa-l arunc eu de la oficiala ca era mai bine. Va pup.
    FORZZA RAPID.

  3. Deja au aparut ‘plesnitorii’. Cine are emblema si cu cat o vinde! Daca e un rapidist pursange ,o da gratis; daca nu, facem alta ,ce mare (scuzati expresia) rahat?! Nici asta nu este cea originala e doar munca unui(banuiesc) suflet de rapidist care a dorit o imbunatatire,o infrumusetare. Faceam acasa prin anii ’70 talangi,steaguri mari( cumparam pinza,vopsele,bete din putinii nostri bani-eram saraci)si le dadeam prin galerie(gratis) numai ca sa vedem cat mai multe steaguri rapidiste la meciuri.Chiar nu se doreste un Rapid iarasi puternic? Chiar trebuie sa ne inchistam iarasi in mercantilism? Plecam onesti si uniti la un nou drum sau deja incepem ( scuzati expresia ) sa ne cacam pe noi? Pacat!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.