Manoliu: „AFC RAPID detine palmaresul!”

Rapid s-a desfiinţat odată cu falimentul, însă un grup de suporteri s-a mişcat repede şi a înfiinţat o altă echipă care a fost deja înscrisă în liga a cincea. „AFC deţine palmaresul total al secţiei de fotbal, e continuatorul. Prin falimentul Rapid S.A., totul se întoarce la AFC”, a spus preşedintele AFC Rapid, Horia Manoliu.

Lotul noii echipe va fi compus din juniorii clubului, iar antrenor va fi, cel mai probabil, secundul lui Dan Alexa, Mihai Iosif. Obiectivul este promovarea an de an, până În prima divizie. „Gândiţi-vă că Rapid e ca un tren greu încărcat care până pleacă, până se urneşte, patinează, dar când pleacă, o să măture tot.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Va vorbi cu Daniel Pancu să joace!

Azi am depus cererea pentru a juca meciurile oficiale ale AFC Rapid pe stadionul Giuleşti. Cu Daniel Pancu sper să mă văd cât mai devreme şi o să-i fac o invitaţie să vină alături de noi şi ca jucător. E un simbol al Rapidului”, a adăugat Manoliu. „E o iniţiativă bună. Să vedem că am auzit că ar mai fi iniţiative de acest gen. Să vedem care este cea mai bună soluţie si ce echipă susţinem”, a comentat şi Nicolae Vasile.

Echipa se va antrena în continuare la Pro Rapid, bază care îi aparţine lui George Copos.

Sursa: digisport.ro

CITEȘTE ȘI  Rapid - CFR Cluj 2-0. Meci perfect făcut de vișinii!

1 Comment

  1. Domnul Manoliu(interpus sau nu al lui G.COPOS-Cu Copos,vrem nu vrem am jucat la nivel inalt-)trebuie sa accepte in consiliul de administratie un fost jucator emblematic(gen Rada,Moldovan), un suporter potent financiar cu gir moral, independent de partizanate si 1-2 reprezentanti ai Clubului Rapid ( daca nu exista conflict de interese), club care asigura mai multe elemente de logistica (dupa cate am inteles) gen Vali Ionescu. Or fi banii lui Copos dar Rapidul este al nostru. Si fara fostii „gainari” care il aduceau pe Codrea,Peseiro,pe portarul ala de le lua de pe la 40 de metrii(nu mai retin cum il cheama), sau fosti sau actuali tablagii (la propriu si la figurat) de renume de litoral sa Cismigiu. Vrem un Rapid curat,constant ,puternic( chiar si in B) decat un meteor ,o stea cazatoare de moment care sa ne rupa iarasi inima la toti.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.