Rapid

Rapid mai avea un rând de echipament…

Noi ne bazam pe nişte oameni care, chipurile, au venit cu sufletul curat la club, să ajute, să salveze, să facă ei rahatul praf. Se pare că reuşesc, dar numai ultima parte, evident. Şi pentru a ne susţine încă o dată afirmaţiile, o să vă mai oferim câteva materiale pentru a vă da seama cât de dramatică a fost situaţia la Rapid în ultimele săptămâni. În sezonul trecut, Rapid a avut trei rânduri de echipament: vişiniu, alb şi negru. Fiecare jucător avea câte unul din fiecare. Bun, şi alea vechi, cu numele scrijelite din sezoanele trecute scrijelite, aşa cum se vede în cazul celui pe care Pulpo Romero l-a avut în meciul de la Baloteşti.

Bun, acum, băieţii care s-au antrenat sub comanda lui Dan Alexa nu au mai avut decât un rând de echipament, cel alb. Şi acela incomplet! Dovadă stă faptul că ambele meciuri amicale jucate de Rapid în această perioadă au fost jucate în echipamentul alb. Bine, echipament vorba vine… Că unii fotbalişti au evoluat cu un număr pe tricou şi cu altul pe şort. Detalii deja insignifiante. Cea mai importantă dovadă vine însă din vorbele unuia dintre cei 25 de fotbalişti care s-au pregătit în acest interval sub comanda lui Dan Alexa care a demascat situaţia penibilă.

vali alexandru

Alexandru, în tricoul cu numărul 6 şi cu şortul având numărul 28!

„După ce s-a obţinut promovarea, majoritatea jucătorilor, normal, şi-a oprit câte un suvenir. Echipamentul vişiniu. Era şi normal să se întâmple aşa. Iar pe cel negru, cu care s-a jucat în ultima etapă la Bacău, cei mai mulţi l-au dat cadou. Fanilor, prietenilor, rudelor. Cum se procedează la orice club, mai ales de tradiţie. Dar nimeni n-a mai luat altele. Am rămas cu cel alb, dar nici acela nu e complet. Ne aflăm într-o stare penibilă”, a fost mărturia unui jucător pentru 1923.ro. Alte comentarii sunt de prisos.

 

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. In curand vor apare 1 sau 2 care sa acuze adminul ca e rau si Rapidul trebuie neaparat lasat sa joace in L1.
    Sunt zvonuri macar pt o eventuala echipa a suporterilor sau ceva asemanator ?

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.