Rapid

Andrei Drăghia e dorit de Concordia

”A fost alegerea mea de a rămâne aici până la final, mai ales că am sperat până în ultimul moment, dar nu a mai depins de noi. De miercuri, de când Dan Alexa a anunțat că pleacă, nu ne-a mai contactat nimeni. Ne-am luat la revedere între noi jucătorii și cei din staff și fiecare a pornit pe drumul lui”, a spus Drăghia. Portarul a rămas cu un gust amar și după ultima vizită pe care a făcut-o la Pro Rapid. ”La Pro Rapid nu mai este nimeni, totul este în paragină, dar am fost acolo pentru că mai aveam de luat lucruri din vestiar”, a mai spus Drăghia. Emil Săndoi, antrenorul Concordiei a reacționat extrem de rapid și a spus că Drăghia are șanse de a îmbrăca tricoul Concordiei din sezonul ce stă să înceapă.

Restanţe de 15 luni!

”Sper să-mi găsesc rapid un angajament, mai ales că banii de la Rapid nu mai vin. Sunt 15 luni de restanțe, cei din conducere ne-au spus că banii vor fi achitați din drepturile TV, dar acești bani nu mai vin”, a spus Drăghia. ”O să stau de vorbă și eu cu el. Știu că cineva de la noi de la club l-a sunat deja, dar voi sta și eu de vorbă cu el. Mai sunt și alți jucători de la Rapid care ne interesează”, a fost și replica lui Emil Săndoi la Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. „…Mai sunt și alți jucători de la Rapid care ne interesează”. Ca hienele stau ăștia la pândă… Știu, n-ai ce să faci, nu poți pretinde mai nimic când ești cvasimort, orientarea jucătorilor către alte zări e parte dintr-un circuit firesc într-o atare situație… dar tot nu-mi pot reprima senzația de hiene care trag care cum apucă și-o țin puterile dintr-un trup pe care n-am crezut că vreodată o să-l văd așa, ca un hoit…

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.