Rapid

EXCLUSIV / Probleme cu Jose Embalo?

Unul dintre fotbaliştii străini aduşi de Rapid în această vară, atacantul portughez Embalo, nu a plecat cu restul echipei în cantonament, el nesemnând contractul încă. Un mister, având în vedere că are doar 22 de ani şi că ar putea fi un jucător util în liga secundă chiar dacă în cariera profesionistă nu a marcat decât un gol. Echipa 1923.ro a aflat că la antrenamentele de săptămâna trecută au fost unele probleme cu jucătorul din Portugalia.

Se pare că Embalo a cedat fizic destul de repede la primul antrenament de miercuri, motiv pentru care a avut nevoie de unele suplimente nutritive ca să se refacă. Răpus, probabil, de căldură, atacantul nu s-a mai antrenat apoi alături de restul echipei joi, ci separat. Din acest motiv, se pare, conducerea tehnică şi cea administrativă şi-au reconsiderat optica faţă de el şi preferă să nu se grăbească să parafeze angajamentul.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Nu-i rau sa se mai gandeasca, nasol e ca, pana una-alta, Rapid n-a mai reusit sa aduca nici un alt atacant, in schimb fundasii iar dau navala in lot. Sa nu patim cum a fost cu Benson, dar nici mai rau, sa nu cumva sa ramana se ne bazam iar numai pe Pancu…

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.