Andrei Drăghia, aproape de CSMS Iaşi!

Format de Rapid, Andrei Drăghia a scris istorie şi cu Juventus

Dolce Sport a aflat că portarul Andrei Drăghia (24 de ani) nu-și va mai prelungi contractul cu Rapid. Chiar dacă este dorit insistent de conducere, Drăghia este hotărât să se despartă de giuleșteni. Portarul nu a mai plecat cu echipa în cantonament, după ce i s-a propus o micșorare salarială la mai puțin de jumătate din cât câștiga inițial.

De asemenea, conducerea dorește să îi plătească doar 80% din restanța de 60.000 de euro pe care trebuie să o primească. În aceste condiții, portarul este decis să plece de la Rapid, club la care evoluează de la vârsta de 16 ani, din perioada junioratului. Dolce Sport a aflat că viitoarea destinație a portarului este CSMS Iași, echipă aflată în acest moment pe locul 2 în Liga 1. Drăghia a jucat numai la Rapid în cariera sa, cu o excepție. În perioada ianuarie-iulie 2011 el a fost împrumutat la Juventus București.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

CITEȘTE ȘI  Mihai Iosif și dorința veche de cinci ani: "Să iau campionatul cu Rapid!"

2 Comments

  1. Cu conducerea asta nu prea cred ca o sa promovam din primul an, imediat începe campionatul si ink nu avem stabilitate la echipa,o sa aducem jucatori in retur cum am facut anul ista,numai sa nu fie prea tarziu.Portar la 24 d ani,rapidist,bun nu le place,poate vie unul de 34 de ani cine stie

  2. Daca e adevarat si se intampla asa pana la urma, exista cateva personaje la clubu’ asta carora ar trebui nu sa le crape, ci sa le explodeze de-a dreptul obrazu’. „Dorit insistent de conducere”? Cum,”după ce i s-a propus o micșorare salarială la mai puțin de jumătate din cât câștiga inițial”, plus „să îi plătească doar 80% din restanța de 60.000 de euro pe care trebuie să o primească”??! Asa se doreste insistent un jucator in ziua de azi? Si-nca unul care e pe deplin parte din spiritul Rapidului, ala pe care onor conducerea si patronul se lauda ca l-ar cunoaste?! RU-SI-NE sa va fie, ageamiilor!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.