Rapid

Niculae, Herea şi Bozovici la Rapid?!

Noul preşedinte al Rapidului, Ovidiu Burcă, este pus pe fapte mari, cel puţin la nivel declarativ. Astfel, oficialul lasă de înţeles că există discuţii avansate pentru aducerea lui Daniel Niculae, Vladimir Bozovici şi Ovidiu Herea.

„Voi mai discuta şi cu Daniel Niculae, sper să-l pot convinge să joace la Rapid şi în liga a doua. Am vorbit şi cu Ovidiu Herea… Am discutat şi cu Bozovici, şi-a arătat disponibilitatea de a veni la noi. Sper să nu fie o problemă cu această nouă regulă a extracomunitarilor. Cristi Săpunaru e alături de Rapid sufleteşte, dar el e încă la o vârstă la care mai poate juca la cel mai înalt nivel, aşa că nu putem să-l aducem”, a declarat Burcă la Dolce Sport.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Daca fi bani nu cred ca ar fi imposibil de realizat acest lucru, toți 3 is jucatori care ar face diferența, dar fara bani ii aproape imposibil,cred ca conducerea ar trebuie sa nu se mai bazeze pe sufletul de rapidist care renunța pt RAPID la aproape orice,trebuie sa bage mana in buzunar si sa sa faca treaba si sa nu profite de rapidismul care este in anumiți jucatori.
    Părerea mea, poate greșesc

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.