Scandal!

Încă un abuz al FRF împotriva Rapidului?

După ce anul trecut s-a stabilit că liga a doua va avea o singură serie de 22 de echipe, acum ne-am trezit că eligibile pentru începutul sezonului în al doilea eşalon sunt nu mai puţin de … 27 de echipe! Aşadar, foarte probabil, deşi complet ilegal, liga a doua va avea tot două serii. Problema este că se doreşte mutarea Rapidului în seria a doua, împotriva oricărei logici. Nu că ar fi o problemă sportivă în sine, dar este una gravă de logică, în condiţiile în care FC Braşov este mult mai eligibilă pentru acea serie decât echipa noastră. Din nou interese? Au început cotizaţiile pentru promovare?

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Sa fim noi sanatosi. Jucam pe teren. Ideile vin si pleaca…27 de echipe? Sa vedem cite se inscriu in campionat. Sa vedem cite apuca Craciunul. Sa vedem care echipe vor obtine contracte de televizare. Auras Brasoveanu doreste sa suga de pe urma noastra. Sa vedem finalul povestii.

  2. Partea plina a paharului ar fi ca si rapidistii din vestul tarii ar putea sa isi sustina echipa 🙂 Va asteptam in Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.