Rapid

Recensamantul 1923.ro: de ce sa te inscrii

De curand, sub titulatura de „RECENSAMANT 1923.RO„, am lasat o campanie menita sa stranga laolalta cat mai multi Rapidisti, cu scopul de a ne face, in primul rand, o idee despre cati suporteri Rapidisti sunt in tara si in strainatate. Pana acum au dat curs invitatiei noastre peste 2000 de rapidisti, dar am primit de asemenea si foarte multe intrebari legate de acest proiect, de la suporteri care ezita sa se inscrie, cea mai des intalnita dintre ele fiind: „La ce foloseste Rapidului aceasta campanie?”. Ne simtim asadar datori cu un raspuns exact, pentru ca toti rapidistii sa inteleaga faptul ca inscriindu-se fac un bine enorm CLUBULUI:

  • La Rapidistii fara internet se poate ajunge folosind canale de media offline (TV, radio, ziare, reviste), insa din pacate acest lucru se face intr-un singur mod, iar noi sinceri sa fim credem ca este loc de mai bine. In sensul ca prin media, cand vine vorba de marketing, se promoveaza mai mult oameni si afaceri prin Rapid si mai putin Rapidul prin oameni. Emisiunea „Legenda visinie” prezentata de Andrei Stefanescu la un moment dat la postul public de televiziune, a fost un proiect foarte bun deoarece acolo se promova intr-adevar Rapidul prin oameni, insa, din pacate, ca orice proiect bun legat de echipa noastra in ultimul timp, nu a avut sustinere, deci implicit nici continuitate. Canalul offline de promovare reprezinta INCA principala sursa de atragere a publicului din Romania, insa, asa cum am mai spus, se promoveaza mai mult oameni prin Rapid decat invers, iar cand spunem asta, o facem nu numai subiectiv, ca suporteri, ci si constienti de valoarea pe care brandul Rapid ar putea-o aduce la bugetul societatii daca prin canalele de media, suporterii ar fi indemnati mai mult catre produse cu insemnele marcii Rapid, si nu doar spre produse ale sponsorilor. Atentie: am spus „MAI MULT” si nu „DOAR”, pentru a nu se intelege ca insinuam faptul ca promovarea sponsorilor prin Rapid ar fi ceva rau. Din contra! Sponsorii trebuie atrasi in numar cat mai mare. Atragem doar atentia asupra faptului ca se neglijeaza valoarea pe care brandul Rapid ar putea-o aduce la bugetul clubului. Aici este necesar un departament de marketing adevarat. Din pacate insa sunt foarte putini oameni de marketing care sa poata pune in armonie perfecta IUBIREA PENTRU RAPID cu PROFESIONALISMUL de care CLUBUL si SUPORTERII au atata nevoie.
  • Vis-a-vis de partea online, pe facebook sunt 260.000 de rapidisti, iar 9630 de oameni cauta pe google „Rapid Bucuresti” in fiecare luna. Insa, pe langa faptul ca rapidistii de pe facebook sunt impartiti pe zeci de pagini (facute din pasiune pentru Rapid, jos palaria in fata celor care le administreaza!), utilizatorii rapidisti ai facebook-ului sunt in primul rand ai facebook-ului. Noi ne dorim sa-i transformam in utilizatori ai RAPIDULUI, de aceea suntem convinsi ca daca toti cei 260.000 de rapidisti ar fi stransi laolalta intr-o baza de date sanatoasa, atat clubul cat si suporterii care se inscriu vor avea numai de castigat. Iata, printre altele, cateva avantaje:

1. Comunicarea CLUB-FANI va fi directa si vor disparea articolele care fac telefonul fara fir cu stirile despre Rapid.
2. Veti fi primii care vor afla informatii privind articolele pentru fani scoase la vanzare de club.
3. Suporterii vor putea pune intrebari direct la sursa, vor putea veni cu idei, vor putea lua parte la actiuni organizate, participand activ la viata CLUBULUI RAPID.
4. Vor putea fi promovate direct, eficient si, REPETAM, aproape GRATUIT, actiuni de marketing ale clubului, diferite de cele mentionate la punctul 2, cum ar fi, de exemplu, posibilitatea suporterilor de a afisa contra cost mesaje personale, fara scop comercial, pe tabela de marcaj in pauza meciurilor dupa modelul MLB sau posibilitatea suporterilor de a cumpara pixeli pe numerele tricourilor de joc dupa modelul Sevilla.

Iata deci o mica parte a motivelor pentru care dorim sa va abonati completand formularul de mai jos. Daca veti fi dezamagiti de proiectul nostru, veti avea oricand posibilitatea sa va dezabonati. Dar nu va vom dezamagi. PENTRU CA IUBIM RAPIDUL LA FEL DE MULT CAT IL IUBITI SI VOI si tot ceea ce facem, facem din DRAGOSTE PENTRU CULORILE ALB-VISINII. RESPECT RAPIDISTILOR DE PRETUTINDENI!

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

*Prelucrarea datelor cu caracter personal este efectuată exclusiv în scopuri jurnalistice.

**Prin completarea formularului va exprimati totodata si acordul de a primi notificari periodice din partea 1923.ro. Intotdeauna, mesajele trimise vor fi insotite de optiunea ”Dezabonare” pe care o puteti folosi in cazul in care nu mai doriti sa primiti notificari din partea noastra. Multumim. Toate cele bune si HAI RAPID!

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.