Rapid

Comunicat FC Rapid Bucuresti

In dorinta de a clarifica informatiile eronate din presa si de a desfiinta zvonurile privind presupusa situatie conflictuala din cadrul clubului nostru , facem urmatoarele precizari:
La data de 02.02.2015 F.C. Rapid Bucuresti nu va mai avea nicio datorie de orice fel fata de componentii lotului .
Toti jucatorii vor fi avut achitate toate restantele salariale cat si datoriile istorice.
F.C. Rapid Bucuresti va ajunge , poate , in situatia de a fi singurul club din Romania care nu are nicio restanta financiara de orice fel fata de jucatori .
Suntem neplacut surprinsi de incercarile repetate de dezinformare a suporterilor rapidisti si speram ca odata cu acest comunicat , aceste actiuni distructive sa se opreasca .
In acest moment , echipa Rapid Bucuresti formeaza un grup unit , cu o dorinta enorma de victorie si mai ales cu dorinta de a se revansa fata de unicii sai suporteri .
Cantonamentul din Grecia a fost unul reusit , in care s-a pus baza mai ales pe pregatirea fizica cat si tehnico-tactica.
In cantonamentul din Antalya lotul Rapidului va fi format de 22 de jucatori , un lot complet , care cu siguranta va fi pregatit pentru lupta din retur .
Inca din prima etapa in care vom intalni formatia fcsb pana in ultima etapa cu F.C. Pandurii Targu Jiu, cand ne vom bucura de realizarea obiectivului , vom avea nevoie de suportul neconditionat al tuturor RAPIDISTIILOR .
Acum este momentul sa ne strangem cu totii in jurul legendarelor culori alb-visiniu si sa ne sustinem echipa pana la capat.
HAI RAPID!!!

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.