Rapid

Rapid pleaca in Antalya

UPDATE 18:31 / Răsturnare de situaţie! Cristian Săpunaru şi Daniel Niculae au semnat, în această seară, cu Rapid! Fundaşul şi atacantul au parafat înţelegeri pînă la finalul acestui sezon, cu opţiune de prelungire. Cei doi vor ajunge în cursul zilei de marţi în Antalya pentru a se alătura lotului condus de Cristi Pustai, anunță fanatik.ro. Vă vom ține la curent!

Astazi de la ora 12:30, lotul Rapidului va pleca in cel de-al doilea cantonament al iernii, in Turcia la Antalya. Din pacate, desi se credea ca este o chestiune de ore pana cand cei doi vor semna, Cristi Sapunaru si Daniel Niculae nu au mai facut deplasarea in Antalya. Iata componenta lotului antrenat de Cristi Pustai:

 

  • Portari: Mircea Bornescu, Virgil  Drăghia,  Milos Buchta
  • Fundaşi: Nicolae Vasile,  Pavel Cmovs,  Tomas Josl,  Jeremy Sapina, Joan Oriol
  • Mijlocaşi: Marcel Gecov, Edu Oriol, Andrei Cerlincă, Rui Miguel, Kikas, Joao Coimbra, Alexandru Dan, Rihairo Meulens, Mădălin Martin
  • Atacanţi: Daniel Pancu, Fred Benson

 

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Are dreptate Liviu nu e pisibil asa ceva omul acesta Pustai si-a facut niste calcule idei de joc si deodata altii dau cu bata in balta sa plece la Steoaia ca rapanii aia de la Dinamo daca se cred asa profesionisti si nu niste Rapidisti adevarati Are grija Prodanca sa strice ea relatiile pe la cluburi.

  2. ce se tot roaga de ei sa semneze…zici ca sunt mari vedete..nu contest faptul ca au avut o anumita valoare si ca au ajutat rapidul sau ca nu sunt rapidisti dar tot asteapta oferte din strainatate..le-a trecut timpul..odata ce ai trecut de 30 de ani e greu sa te mai ia cineva..nico nu a mai jucat de cel putin 6 luni si daca nu semneaza nici nu mai joaca..la fel si sapunaru..ar trebui sa multumeasca celor de la rapid ca ii vor in lot ca asa vor mai juca si ei..vor contracte de sute de mii de euro ca nu pot sa joace pe bani putini..dar o fi mai bine sa nu joci si sa nu iei niciun ban!?nico prefera sa stea prin platouri de televiziune in loc sa se antreneze cu echipa (macar atat)..deci ce putem sa spunem despre pregatirea lui fizica..decat sa vina si sa nu faca fata unui meci,sau sa se accidenteze si doar sa stim ca este in lot si atat,mai bine sa comenteze din platoul digi..oricum respect pentru ce au facut pentru rapid dar ne-au dezamagit.pacat

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.