Interviuri

„Am avut oferte din Liga 1, dar nu regret că sunt la Rapid!”

Rapid s-a distrat sâmbătă cu FC Brăila, echipă pe care a învins-o pe Giuleşti cu 5-2, iar unul dintre eroii meciului a fost Daniel Lung. Fundaşul a marcat, poate, cel mai important gol al partidei, cel de 1-0, care a descătuşat echipa lui Viorel Moldovan. Reuşita fundaşului a fost prima în tricoul vişiniu, prilej cu care el a acceptat cu multă amabilitate să acorde un interviu exclusiv pentru 1923.ro, expunând câteva detalii interesante legate de cariera sa, începând cu dorinţa arzătoare de a juca în Giuleşti şi continuând cu discuţiile pe care le are cu Ionuţ Mazilu, fratele iubitei sale, pe care vrea să-l readucă la Rapid.

1186086_602521899790533_428857022_n

E primul tău gol la Rapid. Cui l-ai dedicat?

Da, este primul şi având în vedere că a fost 8 martie, golul l-am dedicat pentru două persoane foarte dragi: mamei şi iubitei îmi doresc să înscriu cât mai multe goluri pentru Rapid. Multe şi importante, dacă e posibil!

Ţi se pare ciudat că joci pentru Rapid în liga a doua?

Da, sigur! Cum să nu?! E normal să fie aşa şi cred că tuturor din jurul echipei ni se pare ciudat ţinând cont de renumele pe care îl are Rapid Bucureşti. E o echipă cunoscută totuşi în toată Europa!

Consideri că ai făcut cea mai bună alegere venind la Rapid în vară, după experienţele neplăcute pe care le-ai avut la Sportul?

Să ştii că eu am avut şi oferte din prima ligă şi nu au fost de neglijat! Dar am ales Rapidul pentru că îmi doream din toată inima să joc în Giuleşti, încă de pe vremea când eram la Sportul Studentesc şi mă bucur tare mult că trăiesc asta acum, chiar şi în actualele condiţii! E adevărat, echipa era atunci în prima divizie, dar nu mi-a părut rău pentru alegerea făcută nici după ce s-a dictat retrogradarea.

1011744_1419795191569457_1412427964_n

Crezi că are Rapid valoare de Liga 1? Unde o vezi în clasament în primul eşalon?

Cu lotul pe care îl avem acum văd Rapidul în primele şapte echipe ale Ligii 1 fără niciun fel de probleme! Ştie toată lumea de fapt că Rapid nu din cauze sportive joacă în eşalonul secund.

Ce planuri fotbalistice ai pentru viitor?

În primul şi în primul rând, să promovez cu Rapidul în Liga 1, unde vreau să joc cât mai bine, ca să revenim împreună acolo unde este locul echipei noastre, adică în lupta pentru trofee şi, pe viitor, îmi doresc un contract bun în străinătate.

Ionuţ Mazilu este rapidist de mic, iar tu eşti împreună cu sora lui! Te-ai molipsit şi tu de rapidism?

Bună întrebare! Să ştii că de când am intrat şi eu în familia lor chiar am început să simpatizez tot mai mult cu Rapid şi de aia mi-am dorit enorm să joc în Giuleşti şi uite că acum se întâmplă!

1391521_611730315536358_543069531_n

Ai încercat să-l convingi şi pe Ionuţ să semneze acum cu Rapid?

Am discutat despre acest subiect, dar el momentan este accidentat… Când va reveni cu siguranţă va lua în calcul şi o posibilă revenire la Rapid, n-am niciun dubiu!

Numărul 5, cel pe care îl porţi pe tricou, are o semnificaţie aparte pentru tine?

Nu înseamnă ceva deosebit, dar încă de pe vremea în care jucam la Olimpia Satu Mare am purtat numărul 5, şi la Sportul Studenţesc la fel, aşa că pot spune că a devenit numărul meu favorit, un mic suvenir.

De cât timp crezi că e nevoie să te baţi cu Rapid la trofee?

Acum importantă pentru noi este promovarea, iar apoi, într-un an, doi, sper să avem o echipă puternică şi pregătită să câştige un trofeu. Până la urmă valoarea şi istoria Rapidului asta presupune, să se bată pentru trofee!

946629_576548315721225_1093812609_n

Un RAPIDIST din peluză

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.