Scrisoare deschisa domnului Andrei Paunescu

 

Domnule Andrei Paunescu,

Tatal dumneavoastra ESTE fara indoiala unul dintre cei mai mari poeti pe care ii ARE Romania. Trecerea sa prematura DINCOLO a lasat un gol imens in cultura romaneasca, gol ce poate fi acoperit in viitor de cine va rasari din izvorul nesecat de talente al patriei noastre.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Ceea ce a facut tatal dumneavoastra, marele poet Adrian Paunescu, cu greu poate fi egalat. Farama de libertate si lumina oferita tinerilor intr-o perioada inchisa si intunecata, prin Cenaclul Flacara este doar o parte ce poate fi data ca exemplu a intregii sale activitati cultural artistice.

Printre alte lucruri minunate, tatal dumneavoastra, marele poet national Adrian Paunescu, a scris IMNUL echipei RAPID BUCURESTI, recunoscut la unison de catre toata suflarea fotbalistica din Romania drept CEL MAI FRUMOS IMN AL UNEI ECHIPE DE FOTBAL.

Pentru acest imn, tatal dumneavoastra, marele poet national Adrian Paunescu se bucura si se va bucura nu numai de respectul Rapidistilor, dar si de iubirea lor eterna.

E randul dumneavoastra acum sa ne respectati si sa ne iubiti. Nu va cerem sa faceti ceva greu. Din contra. Va cerem SA NU FACETI NIMIC.

Cu deosebit respect,

 Rappa si Leasa Dragos

 

CITEȘTE ȘI  Rapid a măturat pe jos cu fcsb în acest sezon. Ioniță I a rămas naș

3 Comments

  1. Bravo baieti ! M-a uns pe suflet replica data individului Astept si Oltenia (provincia sa de suflet ) sa fie linga noi . Pe Tudor Gheorghe (un oltean si mai ales , un roman ADEVARAT )SA NU-L INTREBATI , ARE PREA MULT BUN SIMT SA COMENTEZE .

  2. Aveti perfecta dreptate, domnilor, iar restul voi spune la momentul potrivit.

  3. am ajuns cu acesti tineri unde toti care nu stiu ce inseamna Rapid si-au dorit….dorim istoria sa nu nefie patata!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.