Scandal

s****a, nerecomandată sub 18… meciuri!

Nu o luaţi ca pe o statistică, că nu a fost studiată ca atare, ci doar ca pe o nouă dovadă de ridicol izvorâtă de undeva de la marginea Bucureştiului. Sau, mai corect spus, din orice colţ al Europei în care această echipă s-a aflat în ultimele 18 meciuri din grupele Ligii Campionilor. Că s****a este cea mai slabă echipă care a participat vreodată în grupele competiţiei, în cei 21 de ani de istorie, v-am dovedit-o, statistic, într-o postare anterioară, pe care am văzut că aţi apreciat-o foarte mult. Şi datorită acestui fapt, pentru că am văzut că sunt mulţi oameni cărora le place şi adevărul şi partea neridicolă a fotbalului românesc, vă mai oferim o informaţie despre care văd că nimeni nu mai pomeneşte.

Adică să joci 18 meciuri consecutiv în grupele Ligii Campionilor şi să nu baţi, ba mai mult, să pierzi 14 dintre ele, e un lucru dificil pentru orice echipă de fotbal. Eh, uite că tocmai s****a a reuşit să atingă şi performanţa asta. Dacă sunt şi echipe care stau mai prost? Eu am aruncat doar o privire pe fugă şi am observat doar că AEK Atena are 21 de partide, deci nu e un record absolut. Dar la cum se prezintă băieţii de lângă lanul de porumb, s-ar putea să fie făcuţi popcorn şi în următoarele cinci meciuri care le-au mai rămas şi să zică prin decembrie US23!

Iată şirul care a adus recordul:

Lyon 0-3, 1-1

Dinamo Kiev 1-1

Real Madrid 1-4, 0-1

Slavia Praga 1-1, 1-2
Arsenal 0-1, 1-2

Sevilla 0-2, 1-2

Bayern 0-1, 0-3

Fiorentina 0-1, 0-0

Lyon 3-5, 0-2

Schalke 0-3

Cam asta înseamnă la ei participare în Liga Campionilor…

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. … vorbesti de echipe pe care voi si alti frustrati le vedeti doar le televizor, scaldati-va in mediocritate in continuare !

  2. Da!Steaua a adus si puncte Romaniei , dar nu a fost singura , steaua nu e dumnezeul fotbalului romanesc.e doar un avorton comunist, o penibilitate. Cum a reusit Urziceni sau CFR sa castige cu „modestele” lor echipe mai multe meciuri decat copiluta lu’ tovarasu’ Stalin ? Numai gura este de steaua ! ATAT !

  3. Omul care a scris articolul e retardat, lasa-l in pace. Nu stiu cum am ajuns pe site-ul asta dar stiu ca nu o sa-l mai accesez niciodata. Aveam o oarecare admiratie pentru rapid dar vad ca sunt prea multi fani prosti care nu vad situatia reala a fotbalului romanesc si unii din ei mai sunt si tigani. Penibililor

  4. daca tu consideri ca o echipa care a jucat in cupele europene si care a adus cele mai multe puncte pentru romania decat toate echipele romanesti si faci acest articol doar ca sa iti sustii ura fata de echipa Steaua Bucuresti daca Steaua Bucuresti este asa de slaba cum o considerati atunci de ce Rapid Bucuresti nu este in stare sa castige meciurile din anul acesta in liga a 2a si sa nu mai vorbim de umila plasare a sezonului trecut in campionat asa ca sa nu mai vorbim despre reprezentantele romaniei atata timp cat rivalii nu sunt pe masura campioanei 😉

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.