EXCLUSIV / Sportul Studenţesc s-a desfiinţat!

Sportul Studenţesc
Sportul Studenţesc în 2015

Unul dintre duelurile de tradiţie care o aştepta pe Rapid în liga a 4-a nu va mai avea loc. Sportul Studenţesc, echipă despre al cărei unic suporter am scris aici, a tras, se pare, obloanele. Conform informaţiilor 1923.ro, toţi jucătorii au plecat, iar echipa nu va mai juca în acest sezon în liga a 4-a. De menţionat este că Sportul Studenţesc a fost una dintre cele mai importante echipe din stagiunea precedentă.

Sportul Studenţesc ştearsă din ţintar

S-a luptat până în ultimele etape pentru primul loc. Cu Progresul Spartac, Progresul, Termo şi Regal Sport. Alături de Progresul şi Sportul, în liga a 4-a pe Rapid o mai aşteaptă Venus, o echipă slabă însă, fără pretenţii de promvoare. Şi, posibil, csa steaua. Asta dacă echipa armatei se va înscrie direct în liga a 4-a. Şi nu va respecta protocolul normal de a juca întâi în eşalonul al cincilea. Sportul Studenţesc era antrenată de fostul atacant al Rapidului, Ionuţ Mazilu. Om care îşi începuse cariera de jucător în Regie.

7 COMENTARII

  1. Odata, cu mult timp in urma, prin anii 1965-1970,Sportul Studentesc se numea Politehnica Bucuresti, echipa Institului Politehnic Bucuresti. Ce echipa frumoasa si buna era atunci, echipa locuia in Regie, blocul D. Imi aduc aminte declaratia lui Mircea lucescu, jucator de baza al echipei, daca imi aduc bine spunea in presa de atunci ” Sunt bucurestean, dar locuiec cu colegii mei in Regie, sa fim mereu uniti. In acea perioada a intrat in Divizia A ( asa se numea) Progrescu Bucuresti dupa un meci de pomina cu Poiana Campina. Echipa, daca imi aduc bine aminte, era alcatuita din: Ramureanu (portar), Anton-Ghe. Ionescu- ?- Mircea Radulescu, Angelescu-Halagian, Mircea Lucescu-Pigulea-Pais- Ciornoava. Sper ca nu am gresit prea mult, au trecut peste 50 ani. La meciurile din Regie stadionul era mereu plin de student si nu numai. Atmosfera era superba. Ce timpuri frumoase am trait! . Specific, echipa mea se sulflet si de suferinta era si este pentru TOTDEAUNA – RAPID BUCURESTI .

  2. PLANGE INIMA IN MINE; SPORTUL STUDENTESC ERA VIATA MEA; ABIA ASTEPTAM WEEKWNDUL SA MERG LA MECIURILE SPORTULUI STUD;POATE CA EXISTA UN DUMNEZEU SI ACEASTA ECHIPA VA RENASTE; ACUM AM RAMAS DOAR CU IUBITA MEA (DIN 4 IUNIE SUNT CU EA ) SI MA VOI CONSOLA CU EA; DAR IMI RAMANE UN GOL IN ADANCUL SUFLETULUI,PRIN DISPARITIA SPORTULUI