Fan Zone

Exemplul oltenesc pentru rapidişti

Mulţi rapidişti au refuzat să susţină Rapid în liga a 5-a în sezonul 2016-2017 dintr-un motiv ilogic. Acela că preşedinte este Horia Manoliu. Un om aruncat de mulţi în controverse. Nu stăm să le discutăm, pentru că ideea este cu totul şi cu totul alta. Aceea că să nu îţi susţii echipa de suflet, indiferent de ligă, din cauza unui om sau mai multora este un nonsens absolut. Cel mai bun argument în acest sens este Universitatea Craiova. Un club pe care nu l-am apreciat vreodată în mod deosebit şi faţă de care ne leagă o rivalitate acerbă are totuşi suporteri cu o altă atitudine.

Adrian Mititelu puternic contestat de fani!

Reînscris în liga a 4-a, după un lung şi dureros litigiu cu autorităţile fotbalistice, clubul se află tot sub conducerea lui Adrian Mititelu. O parte a suporterilor craioveni, una destul de mare, a refuzat cu vehemenţă să susţină CS U Craiova. Iar la reunirea Universităţii în liga a 4-a s-au prezentat în număr de 2000. Impresionant! Oamenii susţin fără limite echipa pe care o consideră, pe bună dreptate, adevăratul fanion al Olteniei. Asta în ciuda faptului că îl detestă cu toată fiinţa pe Adrian Mititelu. Om pe care îl consideră principalul vinovat de situaţia în care a ajuns echipa din Craiova. Şi în ciuda acestui fapt, ei fac diferenţa mult mai bine.

La rapidişti nu a fost chiar la fel

Iar obiectiv vorbind, Adrian Mititelu, măcar prin poziţia şi potenţa financiară pe care le are, este un om care a făcut mult mai mult rău fotbalului decât Horia Manoliu. De care, probabil, mulţi nici nu au auzit până în vara lui 2016. Cu alte cuvinte, aici a stat dovada certă că o echipă trebuie iubită necondiţionat, indiferent de oamenii care o conduc sau de dificultăţile sportive ori financiare pe care ea le are. Să iubim Rapid necondiţionat, fiindcă Rapid trăieşte!

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.