Rapid

Planuri mari pentru Albion Rrahmani la RAPID! Ce isi doreste „Lewa”

Rapid a jucat al cincilea amical al verii impotriva celor de la Zaglebie. Baietii lui Neil Lennon au castigat cu 1-0, reusita giulestenilor fiind semnata de Albion Rrhamani care a marcat pe final dintr-o pasa excelenta primita de la Andrei Borza.

La finalul partidei autorul golului prin care Rapid a invins Zaglebie a declarat urmatoarele:

„A fost putin cam greu, terenul fiind foarte foarte umed, dar a fost un test foarte bun pentru noi sa mergem mai departe, sa ne cunoastem mai bine cu jucatorii noi, Sunt fericit ca am castigat meciul pentru ca trebuie sa incepem sa castigam jocurile de-cum inainte.

Desi anul trecut am marcat 17 goluri, a fost mai putin decat ceea ce mi-am propus, asa ca anul acesta imi propun sa devin golgheterul campionatului si, de ce nu, cel mai bun jucator din campionat. Vreau sa marchez mai mult de 25 de goluri.

Dar cel mai important pentru mine este obiectivul echipei. Vrem sa castigam titlul. Putem face asta pentru ca avem o echipa foarte buna”, a declarat Albion Rrahmani pentru RAPID TV.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Tu ești rapidist Mihai ? Și dacă da, Băd ca ai alte preocupări legate de frații Becali, in nici un caz interesat de echipa și poate sa te bucuri ca rămâne.

  2. Da. Când îl vinde ? Se pare că Rapid face concurență fraților Becali. Cu asemenea management Rapidul nu va performa în veci.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.