Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Dan Șucu îl transferă la Rapid pe unul dintre cei mai buni jucători din Polonia

Dan Șucu continuă să impresioneze pe piața transferurilor cu o nouă achiziție spectaculoasă. După ce a reușit să aducă la Rapid jucători de calibru precum Luka Gojkovic, Filip Blazek, Cristi Manea și Timotej Jambor, patronul echipei din Giulești a dat o nouă lovitură importantă.

Damian Rasak, Noua Achiziție a Rapidului

Rapid București, sub conducerea lui Dan Șucu, a ajuns la un acord cu Damian Rasak, mijlocașul defensiv de la Gornik Zabrze, scrie prosport.ro care citeazã presa polonã, giuleștenii sunt pregătiți să achite clauza de reziliere din contractul acestuia, ceea ce marchează o mutare strategică pentru întărirea echipei în vederea cuceririi titlului în Superliga.

Jurnaliștii de la Meczyki au raportat că Damian Rasak a atras interesul mai multor cluburi din străinătate datorită performanțelor sale excelente din sezonul precedent. Cu toate acestea, destinația sa finală reprezintă o surpriză pentru mulți, urmând să își continue cariera în campionatul României, la Rapid București.

Performanțele lui Damian Rasak

De-a lungul carierei sale, Damian Rasak a evoluat pentru mai multe echipe importante, inclusiv Chievo, Torres, Miedz Legnica și Wisla Plock. Transfermarkt evaluează cota de piață a mijlocașului la 800.000 de euro.

Laudă din Partea Presei Poloneze

Presa polonă nu a ezitat să laude performanțele lui Damian Rasak, descriindu-l ca fiind unul dintre cei mai buni mijlocași defensivi din Ekstraklasa.

„Fotbalistul crescut de școala de fotbal Elana Torun nu a reușit să se impună în Italia, însă evoluțiile sale din Polonia au fost extrem de apreciate. A jucat vreme de mult timp pentru Wisla Plock, transferându-se în iarna lui 2023 la Gornik Zabrze, mutarea dovedindu-se a fi una extrem de inspirată. A fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei și unul dintre cei mai buni mijlocași defensivi din întreg campionatul, nefiind de mirare că a atras atenția mai multor cluburi”, au scris jurnaliștii polonezi despre viitorul fotbalist al Rapidului.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. O sa vedem, toți sunt dați campioni, când joacă zici că sunt de c, să-i vedem !

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.