Rapid

După 25 de ani, o brigadă emblematică din Galeria Rapidului își încetează activitatea, dar membrii săi rămân alături de Rapid

După ce Bocciu și-a anunțat retragerea din fruntea Peluzei Nord Rapid, o brigadă cu vechime din Galeria Rapidului anunță că își încetează activitatea.

Grupul Bombardierii 1998 a postat un comunicat oficial pe care vi-l redăm integral mai jos:

Dragi rapidiști,

După 25 de ani de activitate neîntreruptă, meci de meci, acasă sau în deplasare, a venit momentul să facem un pas în spate din activitatea ultra. Decizia noastră nu a fost ușoară, dar problemele de zi cu zi au determinat faptul ca nu mai putem fi implicați la cel mai înalt nivel exact cum am fost pe toata durata activității grupului.

Vrem să fie clar pentru toată lumea că retragerea noastră din activitate nu înseamnă că ne vom opri din a susține echipa noastră de suflet. Vom fi mereu prezenți în Peluza Nord, atât la meciurile de acasă, cât și la cele din deplasare. Rapidul este și va rămâne mereu în inima noastră, iar spiritul și devotamentul nostru față de culorile alb-vișinii nu vor dispărea niciodată.

Încheiem acest capitol cu recunoștință pentru toți cei care ne-au fost alături și ne-au susținut de-a lungul anilor. Vom continua să fim prezenți, să cântăm și să ne susținem echipa, dar de acum înainte, o vom face într-un mod distinct.

Cu respect și devotament,
Gruparea Bombardierii 1998

Rapid până la moarte!

S-ar putea sa te intereseze

10 Comments

 1. Trist .. îmi pare rău că nu sunteți toți smardoii ăștia, la pușcărie… Asta meritați. Bocciu cică s-a retras… Corsicaneeee!!! tu când o faci… ne-am saturat de tine.

 2. Nu s-au vandut toate abonamentele? Au murit 2-3 mii de rapidisti? Cum dracu’ se destrama galeria? Din 1923 galeria nu se destrama. Mai vin unii, mai pleaca altii, mai mor unii se mai nasc altii, asta e viata. Sa spui ca galeria Rapidului se destrama e o prostie. Daca unii nu mai vor sa vina la meciuri nu inseamna ca raman locurile neocupate. Vin altii. Sau vin, dar nu mai striga, nu mai aduc tobe, nu mai arboreaza steaguri, nu se mai urca pe garduri la bustu gol, nu mai arboreaza bannere, nu mai merg in deplasari, asta e. Vin altii, care or sa o faca din pasiune, nu contracost. O sa se cante mai putin, mai dezorganizat o perioada dar galeria nu moare. Cu sau fara brigazi si alte detasamente. Pe 23 August, pe Republicii, pe Giulesti se stia, toata tribuna a 2 a era galeria Rapidului. Cu Tudorica, cu Mincea, cu Mache. La Craiova (dau un exemplu mai relevant) prin 70 si ceva mergeam cu nasu’ 40-50 de insi, ne fugareau oltenii pana la vagoane, la intoarcere. S-or mai gasi si acum alti 40-50 de insi sa mearga si in deplasari grele, fara sa se retraga strategic inafara stadionului. Timpul le rezolva pe toate. Nu uitati credinta noastra, singuri impotriva tuturor, uniti si la bine si la rau. Numai asa rezistam. Totul pentru Rapid, din inima si suflet.

 3. Bombardierii , brigadă înființată de Corsicanul și asta spune tot. Nu prea mai merg afacerile. Știm cum au pus mâna pe putere după moartea lui Mircea și ce i-au făcut lui Butelie .

 4. Normal că nu sunt de acord ca un sef de galerie să se implice in activitatea clubului,în transferuri,ce antrenor să pună,etc.,dar nu ar trebui nici să aruncăm cu noroi în ceea ce a făcut,toți v-ați lăudat cu cea mai frumoasă galerie,galerii ale altor echipe au copiat cantecele și s-au unit având exemplu pe cea a Rapidului.
  Pădure fără uscături nu există.

 5. Auziți la ei :)) “dar problemele de zi cu zi au determinat faptul ca nu mai putem fi implicați la cel mai înalt nivel exact cum am fost pe toata durata activității grupului.”

  Nu mai au finanțe, nu mai pot suspenda terenul și alte prostii pe care le fac ei la “cel mai înalt nivel” și se retrag săracii de ei . Dar vor continua să susțină rapidul acasă și în deplasare . Aceste căpușe care sug sângele clubului, sau încearcă să sugă sângele clubului, ar trebui strivite . Problema e ca Bocciu are interdicție și s-a “retras “ vorba lui , oamenii lui ați văzut ca nu cântă fără el , acești bombardieri 98 sunt și ei foarte apropiați de bocciu , pt ca stăteau mereu în dreapta lor , și e aceeași mâncare de peste , deci vor susține echipa prin prezența , nu cântece , cam la asta sa se aștepte . Li s-au tăiat fondurile și brigăzile astea caută atenție , ca domnul sucu să realizeze ca nu face bine ce face și ca el are de pierdut cel mai mult. Așa ca să ne așteptăm la un sezon plin de întâmplări frumoase în peluza 🙂

 6. Daca activitatea de suporter, ” șef de galerie” implica sa se amestece in transferuri, in administrativ sau financiar atunci mergeam pe un drum greșit.
  Că un club să funcționeze bine trebuie că fiecare să-și vadă de postul lui , Președintele sa fie Președinte, investitorul investitor, jucătorul jucător și suporterul suporter!!
  Hai Rapidul!

 7. Degeaba se supără unii rapidisti,dar Bocciu a făcut cea mai frumoasă galerie,a condus brigăzile acasă,în deplasare,hai să nu mai fim ipocriți.E adevărat că se poate și fără înjurăturile pe care le auzim din partea tuturor suporterilor nu numai a galeriei.Deobicei stau la meci la T2,dar am fost și la T1 și m-am îngrozit de ce mi-au auzit urechile,Bocciu mic copil.Am mers la T2 de prin anii 1971 și iar de când a apărut Academia Rapid în liga a 5 a.
  Înjurături au fost mereu,am mers de multe ori în deplasare și ne înjurau ca la ușa cortului fără să le facem ceva,ăștia sunt suporterii din RO.

 8. Alt titlu pentru senzational, nu se destrama nimic, scrie acolo in mini-comunicatul ala clar ca doar renunta la „activitatea ultra”. Acu’ ce sa zic, daca o buna parte din „activitatea ultra” era legata de torte si petarde si altele de gen, ar fi o schimbare binevenita 🙂

 9. Bai fraților! Noi suntem cu Rapidul din ’67 de când părinții noștri ceferiști ne-au dus la Ploiești în ultima etapa ca să luam primul nostru titlu.Numai noi știm cum ne-am întors pe jos cu bucăți din tricoul marelui machedon Dan Coe fiul lui Duce Coe.Ce peluza nord,ce bombardiere,ce legiune granata!? Noi suntem ultimii mohican ai Giulestului născuți la piciorul vechiului Grant.Noi suntem iriducibilii Rapidului care acum 35 mergeam în coclauri pe la Marsaetc.Si acum am ajuns sa vorbim despre epigonii pigmei ai galeriei.Pai se răsucește marele Tudorița în groapa.Rusine sa va fie falși care va dați demisii pompoase și mincinoase.Carati-va înapoi în tenebrele de unde a-ti venit.Sa numai auzim de voi.Rapidul a fost 100 ani sivamai fi!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.