Rapid

Albion Rrahmani vrea titlul de campioana cu Rapid si pe cel de golgheter al Superligii: „Vreau sa marchez peste 25 de goluri”

Rapid a jucat al cincilea amical al verii impotriva celor de la Zaglebie. Baietii lui Neil Lennon au castigat cu 1-0, reusita giulestenilor fiind semnata de Albion Rrhamani care a marcat pe final dintr-o pasa excelenta primita de la Andrei Borza.

La finalul partidei autorul golului prin care Rapid a invins Zaglebie a declarat urmatoarele:

„A fost putin cam greu, terenul fiind foarte foarte umed, dar a fost un test foarte bun pentru noi sa mergem mai departe, sa ne cunoastem mai bine cu jucatorii noi, Sunt fericit ca am castigat meciul pentru ca trebuie sa incepem sa castigam jocurile de-cum inainte.

Desi anul trecut am marcat 17 goluri, a fost mai putin decat ceea ce mi-am propus, asa ca anul acesta imi propun sa devin golgheterul campionatului si, de ce nu, cel mai bun jucator din campionat. Vreau sa marchez mai mult de 25 de goluri.

Dar cel mai important pentru mine este obiectivul echipei. Vrem sa castigam titlul. Putem face asta pentru ca avem o echipa foarte buna”, a declarat Albion Rrahmani pentru RAPID TV.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. Să vedem, deocamdată cu cine joci?
    Cere și tu întăriri !

  2. Octavian Nu există sumă fixată ca și clauză ! În cazul lui clubul poate să ceară și douăzeci de milioane ,că e sub contract !!! Clubul a luat plasă cu Moldovan și a învățat din asta !

  3. Din ce spune, se pare ca Albion s-a impacat cu gandul de a mai sta un an la Rapid. Si isi propune lucruri marete. Sa speram ca si patronul va rezista tentatiei de a-l vinde pe o suma mai mica decat cea fixata in clauza.

  4. Ăsta este spiritul pe care trebuie să îl aibă un jucător. Respect, Albion Rrahmani!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.