Rapid

Ziua Rapidului se sărbătorește pe Giulești. Detalii despre eveniment

Pe 25 iunie Rapid împlinește 101 ani, iar clubul a anunțat pe site-ul oficial fcrapid ro cum se va sărbători evenimentul. Iată comunicatul giuleștenilor:

Ca în fiecare an, ziua de 25 iunie este una de sărbătoare pentru toată suflarea rapidistă. Și unde putem să o celebrăm cel mai bine? Bineînțeles, la noi acasă!

Astfel, marți, pe 25 iunie, vă așteptăm la stadionul Giulești, pentru a sărbători 101 ani de la nașterea Rapidului. Va fi o zi plină de momente speciale, amintiri și multă distracție în alb și vișiniu.

Începând cu ora 12:00, porțile Giuleștiului vor fi deschise suporterilor rapidiști.

Iată ce v-am pregătit:

  • 12:00 – dezbateri cu tematică rapidistă, ținute de invitați speciali. Vom reveni cu agenda. 
  • 12:00 – deschidem zona Street Food, cu mâncare și băutură, în spatele Peluzei Sud
  • 16:00 – cele două meciuri amicale ale Rapidului (cu NK Radomlje și Ruzomberok) vor fi afișate pe tabelele de marcaj
  • 16:00 – start la tururile stadionului
  • 20:00 – meci demonstrativ între copii (două reprize a câte 15 minute fiecare)
  • 20:30 – meci demonstrativ între suporteri – ALBII vs VIȘINIII  (două reprize a câte 30 de minute fiecare). Vom reveni cu detalii legate de înscriere.

Dar evenimentele nu se vor opri aici! Vom avea și alte surprize pentru Ziua Rapidului, pe care le vom anunța cât de curând.

Locație: Superbet Arena Giulești
Adresa: Strada Calea Giulești, nr. 18, București
Acces: Începând cu ora 12:00

Înscrierile pentru evenimentele zilei de 25 iunie se vor face accesând un link ce va fi disponibil la începutul săptămânii viitoare. Urmărește rețelele sociale ale clubului și vei afla detalii despre modul de înscriere.

Evenimentul va fi transmis LIVE și pe Rapid TV (YouTube & Facebook)

Vă așteptăm să petrecem împreună această zi specială din an!

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Profitand de faptul ca echipa este in cantonament era momentul ideal si pentru un moment spectacol al galeriei, cu cantece, cu tobe, cu foste glorii in mijlocul sustinatorilor, cu copii care vor sa se pozeze cu Raducanu @ co, sau in mijlocul galeriei.. Ceva mai mult despre sarbatoritul Rapid.

  2. Sunt uluit! Parcă sarbatorim de 23 august! Nici măcar un meci de old boys, nu jucatori si antrenori invitati cu nume si prenume care au castigat trofee cu Rapid! Cine dracu’ e organizatorul acestei susanele cu bere si mici in spetele peluzei de la twatru?!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.