RapidȘtiri Rapid BucureștiViorel Moldovan

Viorel Moldovan anunta noi TRANSFERURI la Rapid: „Vrem calitate, nu cantitate”

R

Rapid București, echipa antrenată de Neil Lennon, a anunțat oficial transferul lui Cristi Manea, iar pe lângă venirea fostului fundaș de la CFR, Dan Șucu e gata să dea și alte lovituri pe piața transferurilor.

Viorel Moldovan este încântat de venirea lui Cristi Manea

Oficialul giuleștean a recunoscut că Rapid era de ceva timp pe urmele fostului jucător de la CFR, deși la conferința de presă în care a fost prezentat la echipă spunea că postul de fundaș dreapta e deja acoperit.

„Mi s-a pus o întrebare la conferința de presă a prezentării mele, dacă ne-ar interesa Manea. La acea întrebare am zis nu, că suntem acoperiți pe postul de fundaș dreapta, deși eram în discuții și era o țintă pentru noi. Este un jucător care a câștigat trofee, a jucat la nivel înalt, internațional. Ai oportunitatea să îl aduci liber de contract, poate fi și fundaș central, este și pe placul antrenorului. Nu a fost o problemă în a-l convinge. Mă bucur că am reușit acest lucru și sper să se acomodeze cât mai repede cu spiritul rapidist și cu echipa”, a declarat Viorel Moldovan.

Se pare că transferul lui Cristi Manea e doar începutul, iar Dan Șucu nu se va opri aici. Președintele Rapidului anunță că patronul va continua să aducă jucători de top pentru a-și întări echipa.

Moldovan ar vrea, în principal, fotbaliști români, dar nu ar spune nu străinilor, dacă aceștia ar aduce un plus de valoare Rapidului.

„Trebuie să consolidăm echipa. Sunt anumite posturi pe care trebuie să le consolidăm și să aducem jucători pentru a fi mai competitivi. Rămâne de văzut dacă găsim jucători de foarte bună calitate, pentru că ne uităm după calitate, nu după cantitate. Căutăm și români, pe mine mă interesează foarte mult jucătorii români. Manea este român. Trebuie să avem jucători români în lot, dar și străini, dacă au un nivel superior și aduc acest nivel la echipă, de ce nu?”, a mai spus Viorel Moldovan.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.