Rapid

Galeria a petrecut alaturi de legendele Rapidului la Hanul lui Nicolae Cristescu

Pe 25 iunie, rapidiștii au celebrat 101 ani de la înființarea clubului într-o atmosferă festivă organizată de Liviu Ungurean, liderul galeriei, la Hanul Vlăsia din Tărtășești, lângă București. Evenimentul a adunat membrii facțiunilor de ultrași, precum și legende ale clubului giuleștean, într-o zi memorabilă plină de emoție și pasiune.

Sărbătoare în Stil Rapid

Peste 400 de fani au lăsat în urmă sezonul trecut și au sărbătorit în familie cei 101 ani de istorie ai clubului lor iubit. Petrecerea a fost marcată de cântece, discursuri și momente de neuitat, toate în spiritul Rapidului, noteazã gsp.ro care a trimis o echipã la eveniment.

Cu imnul clubului pe fundal, suporterii și-au aruncat hainele și au sărit în piscină, inclusiv fostul patron Nicolae Cristescu, care a plonjat în apă cu tot cu costum și cravată. Atmosfera a fost electrizată de tobele și cântecele bine cunoscute ale galeriei, transformând „Samba de Giulești” în „Samba de Tărtășești”.

Discursurile Legendelor

Ion Manu și Robert Niță au fost printre cei care au ținut discursuri emoționante.

„Mă bucur să vă văd aici, chiar dacă e o perioadă agitată. Știu că sunteți dezamăgiți, dar să nu uitați să fiți alături de echipă în sezonul care vine, pentru spiritul și tradiția ei. Vreau să ne vedem aici și la anul și să cântăm «Campionii, campionii, ole, ole, ole»”, a spus Robert Niță.

Atmosferă și Voie Bună

Seara a continuat într-o atmosferă de gală, cu fani, legende și membri ai clubului care s-au distrat la piscină și au cântat împreună. Liviu Ungurean, recent eliberat din închisoare, a fost sufletul petrecerii, conducând cu pasiune celebrarea alături de Miță Iosif, antrenorul care a promovat Rapid în 2021.

Un Interviu Cu Daniel Pancu

Fostul atacant Daniel Pancu a oferit un interviu pentru sursa citatã, exprimându-și încrederea în viitorul Rapidului:

„Rapidul nu e bătrân, e în floarea vârstei. Sperăm să prindem cât mai multe de astfel de aniversări. Eu sunt sigur că anul ăsta va fi mai bine pentru Rapid, așa simt. Sper să nu mă înșel”, a spus Pancu.

De notat e ca Viorel Moldovan a fost prezent la petrecerea fanilor. O lovitura grea pentru conturile false de pe facebook care tot incearca sa bage batul prin gard.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Perfect ! Asa si trebuia, o agapa prieteneasca cinstind Rapidul, cum probabil au facut si alti suporteri, mai mult sau mai putin cunoscuti, mai multi sau mai putini in diverse locuri. Acum ca s-a terminat, atentie la echipa, ea este actorul principal. Hai Rapid! Uniti si la bine si la rau, singuri impotriva tuturor.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.