Naționala de Fotbal a României

Victorie ENTUZIASMANTĂ a României contra Ucrainei în fața a 45000 de fani români

Romania a învins Ucraina în primul meci de la Euro 2024 și a obținut cea de-a doua victoriei din istorie la un turneu final continental.

După ce băieții lui Edi Iordănescu nu reușiseră niciun gol în amicalele cu Bulgaria și Lichtenstein, Stanciu, Marin și Drăguș au perforat plasa ucrainenilor dezlănțuind petrecerea pe Allianz Arena din Munchen.

România a învins-o cu 3-0 pe Ucraina. Ce urmează

Urmează meciul cu Belgia, iar așteptările după această victorie entuziasmantă au crescut vertiginos.

Hai România!

 

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Da, un meci se câștigă cu o apărare de fier și cu atacuri verticale ! Cu 71 % posesie și un portar de doi lei, iei 3 goluri !

  2. Cand vrei sa fi antrenor, ai ochi de antrenor, faci selectie nu dupa nume ci dupa potential, cand reusesti sa te tina gaoaza pe spate ,sa inchizi adversarul, daca ai parte si de atacanti cu creier reusesti ce a reusit Iordanescu al mic. Se intrevede o relansare a nationalei. Mai e mult pana departe. Depinde numai de ei sa devina generatia de argint, deocamdata. Si cand ma gandesc ca Sumudica si filiera turceasca ni l-au deturnat anul trecut pe Dragus catre Gaziantep si Mutu pe Yuri catre Neftci… Oricum este clar ca prima cerinta pentru performanta este sa te tina gaoaza pe spate ,unde noi, Rapid suntem mai mult decat deficitari. Portar schiop, un singur fundas central competitiv, Iacob si un singur inchizator Hromada. Laterali ne mai carpim. Gata despre Rapid (durerea noastra permanenta a celor de aici) si HAI ROMANIA!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.