Neil LennonRapid

Răzvan Lucescu a vorbit despre Neil Lennon: „Are obligația să câștige respectul oamenilor”

Răzvan Lucescu a vorbit despre Neil Lennon, actualul tehnician al grupării giuleștene.

Antrenorul lui PAOK e de părere că nord-irlandezul va avea dificultăți în mandatul de la Rapid, dat fiind faptul că pentru tehnicienii străini este grea adaptarea la campionatul României.

Totuși, Lucescu speră că Lennon va avea rezultate bune și va trece cu bine peste orice probleme întâmpinate în Giulești.

„Va trebui să se adapteze la realitatea de aici, cum va trebui să aducă noutăți, să facă ce vrea să facă și să-și mențină propria filosofie de muncă. Mulți își dau cu părerea înainte să vadă ce face antrenorul.

Timpul este în favoarea dânsului. Are obligația de a pregăti echipa foarte bine, să fie pregătit mental pentru începutul de campionat. Rezultatele de la început vor conta. E obligat să aibă rezultate, să câștige timp pentru a închega o echipă puternică.

Pentru un antrenor din străinătate e risc foarte mare. Are obligația să câștige respectul oamenilor. Știe ce are de făcut, pentru că are o experiență deosebită și veni foarte motivat.

Din ce am perceput, a luat decizii directe, fără se uite în stânga sau dreapta. Este un om care știe ce vrea. Rămâne de văzut cum îi va aduna pe băieți, cum va motiva echipa”, a spus Răzvan Lucescu, pentru Prosport.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.