Neil LennonRapidȘtiri Rapid București

Rapid se pregateste sa anunte noi TRANSFERURI. Cati jucatori spune Neil Lennon ca vor veni in Giulesti

Neil Lennon a vorbit despre stadiul pregatirii echipei si spune ca antrenamentele vor creste in intensitatea. Britanicul spune ca isi doreste cel putin 4-5 jucatori noi si ca va implementa un stil britanic de joc.

„Lucram la conditia fizica si la unitatea grupului, la modul in care vrem sa munceasca zi de zi si la modul in care ii vrem sa joace. 

Scopul acestui prim cantonament este ca jucatorii sa fie intr-o forma si intr-o conditie fizica mai buna pentru urmatorul, cel din Slovenia.

Jucatorii au raspuns foarte bine la nivel profesional. Atitudinea a fost excelenta. Am avut un cantonament bun pana acum si vom putea creste intensitatea antrenamentelor.

Vreau sa jucam agresiv. Vreau sa fim buni si cu minge si fara minge. Vreau sa punem presiune pe adversari. Iar pentru asta ne trebuie o conditie fizica foarte buna si sa fim o echipa.

Jucatorii se adapteaza pentru ca am un stil diferit. Vreau sa implementez un stil britanic de joc la Rapid, un joc in forta cu pase rapide inainte.

Vrem sa marim lotul cu 4-5 jucatori cel putin. Noi speram sa ramana si Rrhmani, dar n-am un glob de cristal ca sa stiu daca va ramane sau nu.”, a declarat Neil Lennon, antrenorul Rapidului.

S-ar putea sa te intereseze

9 Comments

 1. Aceleași știri de două luni, băi băieți nici pozele nu le schimbați?

 2. Secret total !!! Vom vedea ce va ieși, dar nu miroase a bine,

 3. E clar Sucu vrea doar sa vanda nu cheltuie serios sa aducem calitate…asteapta sa il vanda pe Rrahmani sa recupereze bani si mai aduce doi expirati gratis si anu viitor play out serie pe noi avem o echipa de cacao.

 4. Ba nimic ba nimic ??? 3 saptamani pana la startul campionatului si NIMIC ??? Si avem nevoie de o gramada. Minim 2 fundasi centrali TITULARI. Minim un mijlocas PLAYMAKER pasator titular. Minim o extrema stanga titular si minim un atacant daca pleaca Rahmani.
  Si vindeti frate kait, oaida, hasani, nu s de rapid. E bataie de joc intr o luna sa nu iei nimic.

 5. Da,dar trebuie să fie de acord și arbitrii consumatori de brânză fcsbistă.În Anglia se joacă mai dur,aici nu are voie decât oile să faulteze,iar în rest dacă-i atingi te-ai lipit de o scenă de circ.Fac laringită toti comentatorii spurcați înțepați de mimi.

 6. Să vedem, deocamdată subțire.
  Off topic
  De ce nu trimiteți comenzile de pe vișiniu.ro mai repede ?!
  !

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.