Rapid

Rapid a oficializat inca o despartire: „Multumim pentru momentele minunate”

Rapid a oficializat despartirea de portarul Virgil Draghia. Anuntul oficial a fost publicat in urma cu cateva momente pe pagina oficiala de facebook a clubului.

Contractul dintre FC Rapid și Virgil Drăghia a fost încheiat de comun acord, astfel încât ne despărțim de unul dintre cei mai vechi jucători din club.

117 meciuri @ Rapid

Mulțumim, Virgil, pentru momentele minunate petrecute în Giulești!

Viorel Moldovan prezentat oficial

Viorel Moldovan a fost prezentat oficial astăzi ca noul președinte al clubului Rapid București, într-o conferință de presă alături de Dan Șucu, acționarul majoritar al clubului.

Declarații pline de optimism din partea lui Dan Șucu

Dan Șucu a ținut să sublinieze calitățile lui Viorel Moldovan care l-au recomandat pentru această funcție importantă: „Domnul Moldovan întruchipează exact ceea ce apreciez eu în viață: un om luptător, pasionat, dar în același timp și integru.”

El a descris structura actuală a clubului, formată din două departamente interconectate – unul de business și unul sportiv – și a evidențiat rolul lui Moldovan în conducerea departamentului sportiv, alături de Daniel Sandu și Vasile Maftei, responsabil de sectorul juvenil.

Șucu a accentuat importanța funcției de președinte și a exprimat încrederea sa în Moldovan: „Am căutat și în final am găsit omul potrivit pentru acest post.”

Unul dintre obiectivele principale declarate este ca suporterii să fie informați direct de la club: „Dorința noastră este ca rapidiștii să afle primii informațiile care contează DIRECT DE LA CLUB.”

Făcând o analogie cu pescuitul, Șucu a glumit despre răbdare, dar a subliniat ambițiile mari pentru Rapid: „Eu sunt și pescar. Am stat și 9 zile fără să prind un pește. Deci am răbdare. Dar sper să nu fie nevoie să așteptăm prea mult până când vom câștiga titlul de campioană.”

De asemenea, a ținut să sublinieze identitatea unică a Rapidului: „Rapid are de departe cea mai coerentă IDENTITATE din România și nu avem de gând să schimbăm nimic în această privință.”

Emoție și determinare din partea lui Viorel Moldovan

Viorel Moldovan, vizibil emoționat, a declarat: „Este o onoare pentru mine să mă întorc la Rapid. Am trăit experiențele de jucător și antrenor, iar acum mă aflu în fața unei provocări, poate cea mai mare de până acum.”

El a reafirmat dedicarea sa totală clubului: „Fără să par lipsit de modestie, eu am dat totul pentru Rapid, atât ca jucător, cât și ca antrenor, iar acum voi da totul pentru Rapid ca președinte.”

Moldovan a conștientizat dificultățile ce urmează: „Începe un drum greu, plin de provocări.”

Totuși, a transmis un mesaj de unitate și încredere: „Le mulțumesc domnilor acționari pentru încrederea acordată și pentru stabilitatea financiară din acest moment. Îi mulțumesc fostului meu coleg și elev, Daniel Niculae și, nu în ultimul rând, le mulțumesc suporterilor fără de care Rapid ar fi doar un club oarecare.”

El s-a declarat pregătit pentru această provocare: „Am experiența necesară pentru a gestiona un club ca Rapidul, mai ales că am ca responsabilitate partea sportivă. Până la urmă, rezultatele vor fi cele care vorbi despre cât de pregătit sunt sau nu pentru acest post.”

Concluzie

Conferința de presă a marcat un nou început pentru Rapid, sub conducerea lui Viorel Moldovan. Promisiunile ambițioase, mesajele de unitate și entuziasmul general creează un climat optimist pentru viitorul clubului.

Rămâne de văzut dacă noul președinte și conducerea vor reuși să ducă Rapid spre culmile succesului, dar un lucru este cert: spiritul giuleștean este mai puternic ca niciodată.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Am luat 2 tricouri, nu bagi și eșarfe, fulare, steaguri, alte accesorii?

  2. Virgile, sa fi sănătos, du-te unde poți apăra cat mai poți !

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.