Mircea LucescuNeil LennonRapidȘtiri Rapid București

I-a sărit țandăra lui Mircea Lucescu: „E inadmisibil așa ceva! Trebuie respectat, nu umilit”

Mircea Lucescu s-a enervat teribil când a aflat prin ce va trebui să treacă tehnicianul pentru a putea antrena în România. ”Il Luce” a dezvăluit că și el a trecut printr-o situație similară atunci când a antrenat în Italia.

”Când m-am dus în Italia am avut aceeași problemă ca Neil Lennon. M-am dus la Coverciano și le-am prezentat actele. La Kiev a trebuit să dau un test. M-a apucat râsul și le-am zis că eu am câștigat Supercupa Europei, campionate.

Am refuzat categoric. E umilitor să-l pui pe Lennon să facă așa ceva. Chemați-l la Federație, că poate învățați ceva de la el. Un asemenea om trebuie respectat, nu umilit”, a declarat Mircea Lucescu la Digi Sport.

Neil Lennon a câștigat 5 titluri din postura de antrenor al scoțienilor de la Celtic.

Aceeași echipă, cu Neil Lennon pe bancă, s-a calificat mai departe dintr-o grupă cu Barcelona lui Messi, Benefica si Spartak Moscova, în Champions League.

Omonia Nicosia s-a comportat admirabil în fața lui Manchester United cu Neil Lennon la timonă.

Dar nu e suficient pentru FRF

Pentru a-i fi înregistrat contractul cu Rapid la FRF, Neil Lennon trebuie să vină și cu dovada studiilor la CNFPA (Centrul Național de Formare și Perfecționare a Antrenorilor).

”Nu știu dacă Lennon are carnet de antrenor, dar e datoria clubului Rapid să-i obțină dreptul de muncă. Iar dreptul de muncă poate fi obținut doar după ce face la CNFPA dovada studiilor pe care le are. Ca urmare a recunoașterii studiilor sale sau a echivalării lor dobândește dreptul să antreneze în România și poate fi angajat și plătit ca antrenor”, a spus Lucian Burchel, directorul Școlii de Antrenori din FRF, pentru Fanatik.

Desigur, vorbim despre niște chestiuni strict birocratice, iar regulamentele trebuie respectate, dar chiar era nevoie ca FRF să se facă în halul acesta de râs punând la îndoială public că Neil Lennon ar avea studii de antrenor? Și prin cine? Printr-unul care, dacă îi dai o minge să țină două pe picior, face atac de panică. Hai să fim serioși!

S-ar putea sa te intereseze

8 Comments

 1. Stiri reluate….

  Acum daca i-a cerut niste hartii…le da …face dovada … si gata.

  Ce atata tam tam ?

  Nu mai sunt alte subiecte ?

  PS
  Mai bine sa vedem rezultate cu acest antrenor…ca nu sunt antrenori din insula in Europa…, si cu rezultate.

 2. Bun, nu e frumos. Dar hai sa zicem ca FRF a trecut la sistemul digital si nu poti trece la window-ul urmator pana nu sunt incarcate files-urile cu toate credentialele necesare. Un software nu te crede pe cuvant, chiar daca noi o facem, si asta pe drept cuvant.

 3. As fi avut aceasi intrebare ca si George> la toti s-a procedat asa? Avem un cipriot, avem de azi un turc, l-am avut pe Bergodi, o sa fie un italian la Ploiesti! Daca asa e regula, asa trebuie sa fie, dar cel putin cum este prezentata problema este aiurea! Tare mi-as dori sa avem raspunsuri, inclusiv din partea conducerii administrative a clubului…pare ca toti isi pregatesc carbunii berea si micii pentru EURO!

 4. O procedura oarecare transformata negativist, cu tam-tam in mare stire. Urmeaza linia arhicunoscuta a acestui site: atacuri la Sucu,Angelescu, presedinte( ala care va fi), Lennon, jucatori, etc. Citati diversi infractori, hoaste senile, plafonati si sageti ce au zis, cand au zis de ce au zis despre diverse: transferuri ,jucatori, patroni, bineinteles in sens negativ . Nimic pozitiv pe linia care defineste rapidismul, ‘Singuri impotriva tuturor’ si, mai ales ‘Si la bine si la rau Rapid este clubul meu’

 5. Nu știu ce mare tam-tam se face cu asta? Dacă asta o fi procedura, sa se respecte și gata. Probabil și lui Schumacher îi cerea permisul auto când îl oprea poliția.

 6. Oare toti antrenorii care activeaza in Romania au depus carnetul respectiv la FRF? Este pentru prima data cand aud de o astfel de solicitare, sau poate ca nu s-a mediatizat pana in prezent. Oare de ce..?

 7. Asa se intampla cand toti prostii si handicapatii functionali ajung in functii de conducere. Vai mama noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.