Rapid

Declaratii pe placul fanilor | Rrahmani stie ce vrea: „Obiectivul meu principal e un trofeu cu Rapid”

Albion Rrahmani (23 ani), golgheterul Rapidului în sezonul trecut cu 17 reușite, a discutat despre viitorul său la formația alb-vișinie. Recent, s-a vehiculat intens despre un posibil transfer al kosovarului la Rangers. În schimbul atacantului, trupa de pe Ibrox era pregătită să ofere peste 6 milioane de euro, însă negocierile au intrat în impas.

„Sunt pregătit, vrem să dăm tot ce avem mai bun în cantonament. Nu am avut o vacanță foarte lungă, însă m-am relaxat. Mă simt foarte bine din punct de vedere fizic. Am avut o primă interacțiune bună cu Neil Lennon. Avem așteptări mari de la sezonul viitor, avem o echipă bună. Dacă nu vom mai avea ghinion, cred că putem câștiga un trofeu. Încă sunt aici, vreau să mă pregătesc, concentrarea mea este pe Rapid. Nu sunt dezamăgit că nu am plecat încă, sunt profesionist și dau 100% oriunde sunt.”

Rrahmani a evidențiat relația sa cu noul antrenor, Neil Lennon, și a subliniat filosofia acestuia de joc ofensiv, care ar putea fi benefică pentru el.

„Orice antrenor are filosofia proprie, știm că muncește din greu, se observă acest lucru. Îmi place de Neil Lennon deoarece joacă ofensiv, iar asta mă poate ajuta din postura de atacant. Titlul de golgheter este un obiectiv, însă cel principal rămâne câștigarea unui trofeu cu Rapid. Sezonul trecut a fost dezamăgitor, însă am avut multe de învățat. Ne-a lipsit norocul, sper să nu ne mai lipsească și în sezonul viitor.”

Perioada de transferuri este deschisă până pe 1 septembrie, iar Rrahmani rămâne deschis la posibilitatea unui transfer dacă va apărea o ofertă avantajoasă pentru toate părțile implicate.

„Perioada de transferuri este deschisă până pe 1 septembrie, nu știu ce se va întâmpla. Dacă va exista o ofertă favorabilă pentru club și pentru mine, ne vom pune la masa discuțiilor.”, a adăugat Albion Rrahmani.

S-ar putea sa te intereseze

9 Comments

 1. Superba strategie.Ce arunca altii de răi (Oaida,Cristea,Djokovic,Manea) luam noi de buni.O sa luam campionatul……la urmatorul centenar.

 2. Avem specialisti numai unu si unu,daca va pricepeti atit de tare si la tactica si la transferuri de ce nu va luati echipa deoarece fotbalul pe care voi il comentati este foarte usor din fotoliu.Sunt unii oameni care se dau rapidisti si comenteaza numai negativism ceea ce ma face sa cred caci ei se pricep foarte tare cum de altfel ma face sa cred caci ei ori vad meciurile de la televizor(deoarece nici nu se termina meciul bine caci ei au cometariu de facut aici) .Bai frate daca nu-ti convine schimba echipa cu care iti satisfac cerintele si apropodaca esti suporter cu adevarat cotizeaza si tu pentru binele echipei ca de vorbit si dat din gura suntem buni TOTI. P.S. Astept injuraturile de rigoare ca la astea ne pricepem.

 3. DJDANY pe YouTube

  „Cum doriți, că și patron să îmi duc soția pe stadion și să-mi plâng în pumni că iau bătaie de la craiolguta, Kolozsvari, „regele”, stana, mi-ar crepa obrazul, se vede că nu este ambiție!”

  Oh..sāraca femeie si sāracii copii
  cu un asemenea specimen de sot si tatā. Fereascā sfântul.

 4. Cristi Manea a semnat sau nu,ce faceți dormiți sau ați plecat la mare și ați lăsat vreun robot să repete știrile.

 5. Ciudat. Nici un rand, nici o stire ce a mai zis Bercali, Dragomir si pleiada de ramasi speciali acasa ? Cat de ghertoi sa fi sa nu te duci in Germania dupa nationala, ditai patronii, oameni grei cu lovele fara numar? Clantai ando Pipera si atat. Sa vezi gargara pe ei dupa ce se termina turneul, cum ar fi facut ei, unde a gresit Iordanescu, cine a jucat bine, cine nu a jucat. Marii oameni de ‘forbal’ care stau cuminti acasa, nevazuti, necunoscuti. Cam asta le e valoarea, si materiala si , mai ales morala.

 6. Și eu asta as declara, cu cine sa iei un trofeu ?
  Cu Iacob, Onea, Borza, Aioanei, Braun, Funsho, etc.
  Jucători care nu merita 1000 de euro, cu ăștia vrei trofeu ?
  Se știe că suntem pasta la mijloc, apărare, portar ?
  Cum doriți, că și patron să îmi duc soția pe stadion și să-mi plâng în pumni că iau bătaie de la craiolguta, Kolozsvari, „regele”, stana, mi-ar crepa obrazul, se vede că nu este ambiție!

 7. Da,e realizabil când Șucu va lua cel puțin 3 fotbalisti remarcați,profesioniști.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.