Actrițe Hollywood

Actrițe de la Hollywood: TOP 10 Filme și Seriale cu Meghan Markle în Rolul Principal

Meghan Markle este cunoscută atât pentru cariera sa în actorie, cât și pentru viața sa publică ca Ducesă de Sussex. Deși cariera ei în actorie a fost mai scurtă comparativ cu alte actrițe de la Hollywood, Markle a avut câteva roluri notabile, în special în televiziune. Iată un top 10 al celor mai bune filme și seriale cu Meghan Markle în rolul principal.

1. Suits (2011-2018)

Meghan Markle este cel mai cunoscută pentru rolul său ca Rachel Zane în acest popular serial juridic. Rachel este o asociată inteligentă și ambițioasă care lucrează la una dintre cele mai prestigioase firme de avocatură din New York. Performanța sa în acest serial a câștigat aprecierea publicului și a criticilor.

2. Remember Me (2010)

În acest film romantic dramatic, Markle joacă un rol secundar ca Megan, colega de cameră a personajului principal, Ally, interpretat de Emilie de Ravin. Deși rolul său este mic, filmul este notabil pentru contextul său emoționant și pentru prezența sa într-un film major.

3. Horrible Bosses (2011)

Meghan Markle apare într-un mic rol ca Jamie, o asistentă atrăgătoare care interacționează cu personajul lui Jason Sudeikis. Deși apariția sa este scurtă, filmul este o comedie de succes și adaugă la diversitatea carierei sale.

4. The Candidate (2010)

În acest scurtmetraj, Markle joacă rolul lui Kat, o femeie implicată într-o poveste de conspirație politică. Filmul este un thriller scurt, dar intens, care i-a oferit șansa de a explora genul de suspans.

5. Castle (2012)

Markle a apărut într-un episod al acestui popular serial de crimă și mister, jucând rolul lui Charlotte Boyd, o suspectă într-o investigație de crimă. Performanța sa a fost bine primită de fanii serialului.

6. Dater’s Handbook (2016)

În acest film de televiziune produs de Hallmark Channel, Markle joacă rolul lui Cassandra Barber, o femeie care își schimbă abordarea în dragoste și întâlniri bazându-se pe sfaturile unui ghid. Filmul este o comedie romantică ușoară și plăcută.

7. When Sparks Fly (2014)

Markle joacă rolul lui Amy Peterson, o jurnalistă care se întoarce în orașul natal pentru a scrie un articol despre celebrarea Zilei Independenței și reîntâlnește un fost iubit. Filmul, de asemenea produs de Hallmark Channel, este o poveste de dragoste confortabilă și optimistă.

8. The Boys & Girls Guide to Getting Down (2011)

În acest film de comedie, Markle joacă rolul lui Dana, explorând viața de noapte din Los Angeles și oferind o perspectivă ironică asupra culturii petrecerilor. Filmul este un amestec de umor și observație socială.

9. Deceit (2006)

Markle joacă rolul lui Gwen, o femeie implicată într-o poveste de mister și înșelăciune. Deși nu este un film foarte cunoscut, acesta îi permite să exploreze un rol mai dramatic.

10. 90210 (2008)

În reboot-ul acestui popular serial din anii ’90, Markle apare într-un episod ca Wendy, o tânără femeie implicată într-o intrigă romantică. Rolul său, deși mic, contribuie la diversitatea carierei sale în televiziune.

Meghan Markle a avut o carieră variată în televiziune și film, aducându-și talentul și carisma în fiecare rol. Deși a renunțat la actorie pentru a se dedica rolului său regal și activităților umanitare, munca sa în divertisment rămâne o parte importantă a moștenirii sale.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.