Rapid

Cei care aruncă venin anonim din spatele unor conturi false sunt demni de milă

Într-o lume în care nu mai bate nimeni pe nimeni fără să existe zgomot de cătușe, miros de secție și timp prețios de pierdut prin săli de judecată, e cât se poate de clar că nu frica de pumn îl face pe așa-zisul „rapidist” să se ascundă în spatele unui cont fals.

Nu e nici vreo strategie așa cum am văzut discutându-se în ultimele zile.

E pur și simplu răutate combinată cu lașitate și multă energie negativă acumulată din cauza complexelor dobândite în timp de niște oameni extrem de slabi. Oameni care, în loc să își canalizeze frustrarea spre a-și îmbunătăți propria viață, aleg să răspândească venin în jurul lor.

Acești așa-ziși suporteri nu vor să înțeleagă, printre altele, faptul că Rapidul e mai mult decât răutatea lor anonimă care va fi mereu învinsă de pasiunea autentică și de sprijinul real al fanilor care vor să împingă echipa înainte, nu să o tragă în jos prin negativitate și discordie.

Pentru că, la finalul zilei, Rapidul nu va fi definit de acești indivizi, ci de cei care aleg să își poarte cu mândrie culorile, să își susțină echipa în momentele bune și rele și să construiască un viitor mai bun pentru clubul lor iubit.

Așadar, dragi conturi false, sunteți demni de milă. Nu numai că nu reușiți să scăpați de mizeria din sufletul vostru atunci când aruncați cu venin anonim, ci din contră: ea crește și dacă nu încetați, singura veste bună pe care o veți primi e că, deși viața voastră e mai oribilă ca niciodată, astăzi e totuși mult mai bine decât va fi mâine!

Schimbați-vă viața. Spre binele vostru!

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Șucu face achiziții și duce clubul spre glorie și voi vă luptați din toate puterile să îl distrugeți.

  2. Newsflash, clubul Rapid are o gramada de asa zisi “suporteri” cu conturi false! Umblati si voi putin pe pagina oficiala a clubului si verificati ce conturi “arunca” felicitari asupra managementului si cine bombardeaza suporterii adevarati in momentul in care acestia critica lucruri care se vad si de pe luna! Ca sa nu mai vorbim de faptul ca marii manageri de social media ai clubului sterg mai toate comentariile care nu ling in fund, crezandu-se probabil la Steaua sau Dinamo, cluburi la care s-a inventat pumnul in gura si cenzura! Asta a ajuns Rapidul 101, un club care cenzureaza, cu fani de canapele care pana in 2022 nu stiau unde e Giulestiul!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.