Actrițe Hollywood

Actrițe de la Hollywood: TOP 10 Filme cu Anne Hathaway în Rolul Principal

Anne Hathaway este una dintre cele mai versatile și apreciate actrițe de la Hollywood, cunoscută pentru capacitatea sa de a aborda o gamă largă de roluri, de la comedii romantice la drame intense și filme muzicale. Talentul său remarcabil și prezența carismatică pe ecran au captivat publicul de-a lungul anilor. Iată un top 10 al celor mai bune filme cu Anne Hathaway în rolul principal.

1. Les Misérables (2012)

Anne Hathaway joacă rolul lui Fantine, o tânără mamă care cade în mizerie și disperare în Franța secolului al XIX-lea. Performanța sa emoționantă și vocea sa puternică i-au adus un Premiu Oscar pentru Cea mai Bună Actriță în Rol Secundar.

2. The Devil Wears Prada (2006)

În această comedie dramatică, Hathaway joacă rolul lui Andy Sachs, o tânără jurnalistă care devine asistenta redactorului-șef intimidant al unei reviste de modă, interpretată de Meryl Streep. Filmul a devenit un clasic modern, iar Hathaway a fost lăudată pentru performanța sa fermecătoare.

3. Rachel Getting Married (2008)

Hathaway joacă rolul lui Kym, o tânără care iese dintr-un centru de reabilitare pentru a participa la nunta surorii sale. Performanța sa intensă și profundă i-a adus o nominalizare la Oscar pentru Cea mai Bună Actriță.

4. The Princess Diaries (2001)

În acest film de comedie pentru adolescenți, Hathaway joacă rolul lui Mia Thermopolis, o adolescentă care descoperă că este moștenitoarea tronului unui mic regat european. Filmul a fost un succes la box office și a lansat cariera sa în Hollywood.

5. Interstellar (2014)

Regizat de Christopher Nolan, acest film de science fiction o are pe Hathaway în rolul Dr. Amelia Brand, o astronaută care face parte dintr-o misiune de salvare a omenirii. Performanța sa a fost apreciată pentru combinația de inteligență și emoție pe care o aduce rolului.

6. Love & Other Drugs (2010)

Hathaway joacă rolul lui Maggie Murdock, o tânără care suferă de boala Parkinson și se îndrăgostește de un reprezentant farmaceutic interpretat de Jake Gyllenhaal. Filmul este o combinație de comedie romantică și dramă, iar performanța sa a fost lăudată pentru autenticitatea și sensibilitatea sa.

7. The Dark Knight Rises (2012)

În acest film din seria Batman regizat de Christopher Nolan, Hathaway joacă rolul Selina Kyle, aka Catwoman. Performanța sa a adus un plus de stil și complexitate personajului, fiind bine primită de critici și fani.

8. One Day (2011)

Hathaway joacă rolul lui Emma Morley într-o poveste romantică care urmărește relația sa cu un prieten de-a lungul a douăzeci de ani. Filmul este o adaptare a romanului cu același nume și a fost apreciat pentru chimia dintre Hathaway și partenerul său de ecran, Jim Sturgess.

9. The Intern (2015)

În această comedie plină de căldură regizată de Nancy Meyers, Hathaway joacă rolul lui Jules Ostin, o femeie de afaceri de succes care primește ajutor de la un stagiar vârstnic interpretat de Robert De Niro. Filmul este o explorare a prieteniei și a echilibrului între viața personală și carieră.

10. Colossal (2016)

În acest film de science fiction și comedie neagră, Hathaway joacă rolul lui Gloria, o femeie care descoperă că are o legătură stranie cu o creatură gigantă care distruge orașul Seul. Performanța sa a fost lăudată pentru originalitate și curajul de a aborda un rol neconvențional.

Anne Hathaway continuă să fie o prezență majoră în cinematografia mondială, aducând complexitate și profunzime fiecărui rol pe care îl interpretează. Aceste filme sunt doar câteva exemple ale talentului său remarcabil și al impactului său durabil asupra industriei filmului.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.