Rapid

Bocciu trage un semnal de alarmă: „Cineva a vrut sa dezbine rapidiștii”

Galeria a petrecut la Hanul lui Nicolae Cristescu alături de legendele Rapidului, în timp ce clubul a organizat un eveniment pe Giulești la care cei prezenți la Tărtășești nu au fost invitați.

Liderul Peluzei Nord Rapid acuză organizatorii evenimentului de pe Giulești că vor dezbinarea suporterilor. Liderul Galeriei Rapidului și-a reafirmat sprijinul total pentru conducere și patronat.

„Din păcate, în Giulești s-a propus alt eveniment, unde noi n-am fost invitați. Nu știu, e un eveniment organizat de nu știu cine. Va avea loc o partidă de fotbal între suporteri, unde vor juca albii cu visinii.

Nu știu cine e acolo, că noi suntem aici, și albii, și visinii și portocalii. Președintele a fost cu noi aici. Cineva încearcă să producă o dezbinare, nu știu cine, că nu stau să investighez. Sper ca patronatul să ia în primire acest eveniment care este făcut în Giulești fără ca noi să fim invitați.

Nu dorim dezbinarea suporterilor. Doar eu știu cât de greu a fost să unim suflarea rapidistă și să mergem în aceeași direcție. Sunt oameni care vor să creeze fel de fel de celule pe la Rapid. Să fie sănătoși, le transmit la mulți ani dacă sunt rapidiști.

Sunt acei băieți care lucrează la club și confundă Rapid cu altceva. Sper să ia act de eveniment, să vadă că am fost aici alături de mari nume din istorie. Și noi voiam să fim în Giulești și n-am fost invitați.

Nu putem da buzna în evenimentul organizat de nu știu cine. Cine a invitat acele personaje a încercat să facă o dezbinare. Vreau să fiu sunat și să mi se zică ‘Am greșit’. Să ridice mâna sus.

Sunt foarte multe greșeli făcute de acești băieți care lucrează în organigrama clubului. Susținem conducerea, susținem patronatul, tot ce înseamnă Rapid“, a spus Liviu Ungureanu pentru fanatik.ro.

S-ar putea sa te intereseze

12 Comments

 1. Auzi, cică bocciilor le trebuiesc invitații speciale ! De fapt, prin asemenea „comunicate” arată tuturor prostia care îi conduce în tot ce fac !

 2. De ce mergeți la meciurile Rapidului? Atât acasă cât și în deplasare? Cine vă invită?
  Nimeni?
  Păi și atunci ce rahat mănânci aici?
  Vreți vreți dezbinare că din ce se vede s-a tăiat macaroana și nu mai vin banii către voi.
  Singura voastră armă în conflictul pe care voi l-ați primit cu conducerea este manevrarea suporterilor ca să obțineți iar bani de la conducere.
  Să vă fie rușine că încercați să distrugeți iar Rapidul, tocmai acum când lucrurile merg bine la club

 3. Măi NESIMȚIȚILOR, voi ați stricat totul la RAPID chiar în momentul când lucrurile mergeau foarte bine cu pirotehnicile voastre, ba l-ați atras în aceste acțiuni ilegale și pe Daniel Niculae, care-a „mușcat” din mărul viermănos oferit de voi și acum are probleme cu legea…
  Cine nu v-a lăsat să veniți pe stadion, v-ați solidarizat cu penalul Bocciu, care-avea interdicție să se-apropie de stadion, dar v-a interzis și vouă accesul acolo, exact cum a-ți boicotat meciurile la începutul play-offului!
  SĂ VĂ FIE RUȘINE !
  ADEVĂRAȚII RAPIDISTI SUNTEM NOI CEI DIN AFARA GĂȘTILOR VOASTRE PENALE,NOI CARE DORIM BINELE RAPIDULUI, NU VOI CARE AVEȚI MANIFESTĂRI ÎN AFARA LEGII !!!

 4. Trage semnalul de alarma ca prostul, asa cum a facut domnul Goe. Bocciu e un interlop prost si fudul.

 5. Hai ca li s-a urcat de tot la cap garoilor. Ei au nevoie de invitatii speciale… Si mai nou de scuze! Cat orgoliu desart si cat tupeu tiganesc. Oare nu au fost invitati toti rapidistii pe Giulesti? Sau ei se simt mai speciali? Nu mai suntem toti egali? Ca daca tot nu suntem egali ma gandesc ca aia mai putin egali sunt garoii cu cazier si vesnice probleme cu legea! Deci JET ma!!!

 6. Și eu am fost la stadion cu toți și mei fără invitație. Așa cred că e normal într-o astfel de zi de sărbătoare. Peluza nord a anunțat de acum câteva zile că nu participă la evenimentul organizat la stadion, că vor petrece cu gloriile la han iar acum s-au răzgândit că nu au fost invitați?! Poate trebuiau invitații speciale pentru ei, nu știu, dar mesajul transmis cu această ocazie spune tot. Cât despre „susținerea patronatului și a conducerii” am dubii mari de tot.

 7. Ce treaba are galeria cu cei din organigrama ? Aia sunt profesionisti in domeniul lor ,isi fac treaba pentru care sunt platiti. Nu au treaba cu invitatii si alte farafastacuri. Echipa e in cantonament in frunte cu Sucu si tot stafful. Trebuie invitatie speciala ca sa vi la meciuri ? Peluza Nord a lasat echipa exact la greu, vezi meciurile esentiale cu Faru. Sau e o noua sula in coastele lui Sucu si Angelescu? Pute a bagat bat prin gard. Unde e unitatea mult trambitata cand te legi de orice detaliu major sau minor? Am facut 100 ani, o sa facem 102, 103 etc, cu sindrofii mai mari sau mai mici, dar importanta este evolutia echipei, ei sunt in prim plan. Rapid, uniti si la bine si la rau si singuri impotriva tuturor. Nici nu a inceput bine campionatul si deja incep baselile.

 8. cocciilor si ciorsicanilor sa nu va mai prindem pe giulesti la cat rau a ti facut voi rapidului cu pirotehnicele voastre,degeaba v ati spalat in piscina masonului travestit care anenorocit rapidul acum8 ani ca jegul nu s a luat de pe voi la puscarie cu voi stancutelor duceti va si pupati l in cur pe somerul sumudica care numai are loc la nici o echipa,sict6ir ratatilor

 9. Salut tuturor.Vad ca unii…Mai Liviule Tata…ai ceva de spus…vorbeste cu Viorel Mildovan ca a fost acolo si e Presedintele clubului.Nu mai aruncati vorbe aiurea in presa ca astia abia asteapta.Vreti sa-l pierdem pe omul asta care arata ca vrea sa faca ceva dar n-o face in piata ca la circ?!Sanatate si minte va doresc.

 10. Au dat presei un comunicat in urma cu cateva zile ca nu se pot apropria de stadion, acum spun ca nu au fost invitati, in cateva zile o sa aflam ca a fost mercur retrograd.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.