Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

A Ascultat Discursul lui Dan Șucu și S-a Convins: „Nu Mai Cred Asta!”

Dan Șucu (61 de ani), acționarul majoritar al Rapidului, a anunțat că obiectivul giuleștenilor pentru sezonul 2024/2025 va fi calificarea în cupele europene.

„Ne dorim oricând să câștigăm un campionat pe care îl începem. Dar obiectivul nostru este cel de anul trecut, adică participarea în cupele europene!”, a transmis Șucu la prezentarea lui Viorel Moldovan în funcția de președinte al clubului Rapid.

Cu toate acestea, discursul lui Dan Șucu nu a convins pe toată lumea. Raul Rusescu (35 ani) este de părere că adevăratul obiectiv al celor de la Rapid va fi câștigarea campionatului.

„Nu mai cred asta… Vor să câștige campionatul, e normal. Probabil că a fost o declarație dată pentru jucători, să le ia presiunea. E o normalitate pentru ei și pentru investițiile pe care le fac să-și propună câștigarea titlului. E firesc. Nu l-au adus pe Lennon ca să termine pe 2 sau 3. OK, poți termina pe 2 și să nu-l dai afară pe Lennon pentru că ai văzut ceva, cum joacă echipa, că a construit…. Dar asta nu înseamnă că e un obiectiv îndeplinit.”, a declarat Raul Rusescu pentru gsp.ro.

Rapid urmează să desfășoare un stagiu de pregătire în Slovenia, în perioada 23 iunie – 5 iulie, după ce a încheiat cantonamentul de la Curtea de Argeș. Giuleștenii vor disputa patru meciuri de pregătire cu echipe din Slovenia și unul împotriva unei echipe din Polonia.

Programul meciurilor amicale ale Rapidului este următorul:

  • NK Radomlje – 25 iunie (Prima ligă din Slovenia)
  • MFK Ruzomberok – 25 iunie (Prima ligă din Slovenia)
  • NK Celje – 28 iunie (Prima ligă din Slovenia)
  • Zaglebie Lubin – 1 iulie (Prima ligă din Polonia)
  • NK Maribor – 4 iulie (Prima ligă din Slovenia)

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Rusescule lasă-ne cu analizele tale; rezultatele tale nu sunt pe măsură aprecierilor ce le aduci. Fa și tu un ban in altă parte !

  2. P.S. Imi pare rau de accidentarea care i-a pus capat carierei lui Rusescu, un atacant peste medie ,inteleg ca fiecare trebuie sa manance o paine asa ca, succes in cariera de analist decorativ .

  3. Un patron vrea 1 mil profit si vine un coate goale de pe strada si se opune si nu discuta sub 2 mil profit. Asa si cu Rusescu. Daca patronul Sucu vrea locurile 1-3 si (sau) cupa , vine un oarecare din miile de oarecare si se opune vehement, far titlu nu discuta, mai mult impune peiorativ si prematur ca o sa cada drobul de sare, si ce trebuie sa faca Sucu in continuare cu banii si investitia lui. Cat timp la Rapid sunt Sucu si Angelescu patroni, Lennon, Moldovan in staff, cat tupeu iti trebuie, tu inferior tuturor sa le zici tu ce si cum. Asta e unul din pleiada de datatori cu parerea (si cu subsemnatul) care vor urma chititi sa bage batul prin gard.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.