RapidȘtiri Rapid BucureștiViorel Moldovan

Mircea Rednic i-a cerut un jucator in direct, iar Viorel Moldovan nu a stat pe ganduri. Ce raspuns a dat presedintele Rapidului

Mircea Rednic, antrenorul veteran de 62 de ani, este mulțumit de lotul său actual de la UTA Arad. Cu toate acestea, el visează la revenirea lui Claudiu Micovschi.

„Am un lot foarte bun, comparativ cu ce am avut sezonul trecut. Dacă ni se oferă posibilitatea, nu voi spune nu. Mi l-aș dori pe Mico, copilașul meu,” a declarat Rednic la TV Prima Sport.

În sezonul precedent, Micovschi a strălucit, marcând 9 goluri și oferind 6 pase decisive în 32 de meciuri pentru UTA Arad.

În replică, noul președinte al Rapidului, Viorel Moldovan, a fost ferm și clar. El a subliniat că Micovschi va rămâne la Rapid pentru sezonul 2024/2025.

„Micovschi va rămâne cu noi. Vulturar are o problemă medicală, sperăm să îl recuperăm și pe el. Pop, bineînțeles, că va rămâne și el cu noi. Contăm pe toți acești jucători în sezonul următor,” a declarat Moldovan, spulberând orice speranță a lui Rednic de a-l readuce pe Micovschi la UTA.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Mai franzela!toti 3 ar fi trebuit sa fie la aradeni-moldovane!ce sa faca la voi,sa frece banca?de ce le distrugeti viitorul?

  2. S a accidentat onea. Luati l ba rapid pe Cristi Manea, desteptii pamantului !!!!! Are 26 de ani, e de 2 ori mai bun ca orice fundas dreapta, braun face 33 de ani in cateva zile !!!!!! Si mai ales e gratis !!! Semnati l cat mai repede pana nu regretati

  3. Ok, hai să-i vedem la treabă, dacă nu prindem playoff-ul, dacă nu câștigăm macar cupa sunteți vai și amar !

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.