Rapid

Victor Angelescu anunt important cu privire la postul ramas vacant dupa plecarea lui Daniel Niculae: „Este exclus”

Desi se zvonea ca va prelua presedintia Rapidului, Victor Angelescu infirma categoric.

Actionarul minoritar spune ca functia va ramana vacanta pana cand va fi gasit omul potrivit.

„Am auzit și eu, dar este exclus, eu nu voi fi președintele Rapidului. E o funcție care rămâne vacantă până vom găsi un om potrivit. Organigrama va fi finalizată în această vară”, a declarat acționarul, citat de GSP.ro.

Voi ce intelegeti din toata aceasta situatie? Lasati un comentariu si haideti sa discutam!

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

  1. Stiam ca Rat este din Piatra Olt, ma refeream strict la aia doi care dau tarcoale la malaiul lui Sucu. Rat si a dovedit cu prisosinta atasamentul fata de Rapid, dar nu asta il face competitiv ci faptul ca este bogat (a facut bani cu puterile si mintea lui, nu conteaza domeniul, deci ii merge mintea ) , are morman de relatii in multe domenii (logic ca in fotbal unde este cunoscut in toata Europa are cele mai multe, capitan al nationalei cand nationala mai reprezenta ceva ) , stie cand si ce sa vorbeasca (vezi interviurile date). Singura problema este ca nu cred ca il mai atrage domeniul. Sucu si Angelescu patroni, Rat presedinte, Lennon antrenor, cei doi profesionisti in domeniile lor, Mihail Marian si Sandu Daniel arata a echipa competitiva. Daca am avea si lot ( si antrenori dedicati la nivelurile inferioare) deja am atinge Nirvana.

  2. Eu unul nu il vad presedinte la Rapid pe Ratz. E nevoie, in primul rand de un om cu studii, cu relatii in lumea fotbalului si scuzati expresia, „cu cojones”. Hai sa nu mai fim sentimentali ca trebuie un rapidist de-al nostru, ca daca omul e nepriceput nu faci nimic. Asa, de mobilier, poti sa aduci pe oricine si iar te duci in cap.

  3. @Cetateanu
    Vis a vis de „oltenas cu mare durere in cur fata de Rapid„, vezi ca Rat este din Slatina! Dar una peste alta si eu m-am gandit la persoana lui, este un tip cu multe cunostinte in domeniu inclusiv in business, coleg cu dl Sucu la „Imperiul leilor”, cred ca ar fi nimerit pentru postul asta.

  4. Razvan Rat cunoscut in toata Europa, la nivel mai mult decat inalt. Daca si-ar propune, cu indarjirea, motivatia si caracterul de luptator pe care le-a avut ca fotbalist sigur ar fi un presedinte exemplar. Depinde daca si cat are chef sa se implice iar in fotbal. Sincer, nu cred. Dar… poate… P.S. exclus oltenasi cu mare durere in cur fata de Rapid, care te lasa cu curu in balta oricand. Vezi cazul Mutu. Si iti mai ia si jucatori.

  5. Cetateanu’ Raț, nu are veleități , calități de președinte ! Coman ar fi fot potrivit, dar am înțeles că dorea control total , nu sa putut !

  6. Decizie corecta. Angelescu da bani, este investitor, nu angajat. Dar importanta postului este prea mare, nu aduci nu stiu ce fomist tradator cu scoli de fotbalisti de vanzare sau fosti arbitrii fosti in slujba altora.. Trebuie unul cu influenta, cu bani, cu relatii ( fara tangenta cu clanul Becali-Hagi si acolitii) care sa aduca dezinteresat un plus Rapidului. Asta cere timp. Poate Rat lasa entertrainmentul si se inhama la treaba asta grea. Este doar un exemplu.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.