Dan ȘucuNeil LennonRapidȘtiri Rapid București

Dan Sucu negociaza cu un mijlocas central care a jucat la Glasgow Rangers, dar presa din Scotia scrie ca si Legia Varsovia il vrea pe fotbalist

Proaspat numit la Rapid, Neil Lennon incearca sa-si foloseasca influenta pe care o are in fotbalul britanic pentru a convinge un fost star al lui Glasgow Rangers sa semneze cu Rapid.

Conform Daily Record, citat de The Scottish Sun, Greg Docherty e dorit insistent de Neil Lennon in Giulesti, dar alb-visinii se lupta cu adversar serios pentru semnatura sa.

Ultima oara la Hull City, fotbalistul tocmai a devenit liber de contract si, conform presei din Marea Britanie se afla pe lista pe care Neil Lennon a inaintat-o conducerii Rapidului.

Mijlocasul central in varsta de 27 de ani nu este singurul britanic pe care noul antrenor al Rapidului si-i doreste la Rapid, Ross Graham fiind de asemenea in vizorul giulestenilor.

Totusi, conform surselor citate, Rapid are un adversar serios in lupta pentru semnatura mijlocasului, deoarece Legia Varsovia il doreste de asemenea.

Antrenorul Rapidului impresionat de Dan Sucu

Neil Lennon a menționat în presa din Scoția că a rămas impresionat de discuțiile pe care le-a purtat cu Dan Șucu, acționarul majoritar al giuleștenilor.

”Există o șansă să mă lupt la titlu acolo, acționarii au planuri mari pentru club. Au făcut un stadion nou, bază de pregătire, lucrurile merg în direcția potrivită. Știu că ei vor să se lupte pentru titlu. Am mai avut oferte și din alte părți, însă m-a atras acest proiect. Economia este în creștere și există o șansă să progresez din punct de vedre al fotbalului. România s-a calificat la EURO și asta a creat o emulație. Au multe stadioane noi, se pun la punct cu infrastructura.

Când m-am întâlnit cu domnul Șucu, în Grecia, am fost foarte impresionat, se vedea că e determinat să facă lucrurile corect, nu se gândește doar la prima echipă, ci și la juniori. Vrea să construiască ceva pentru generațiile viitoare și să construiască o bază de jucători tineri care să fie mai deconectați de la social-media și mai atenți la fotbal.

Astea sunt planurile lui, ambițiile lui, e un om care s-a îmbogățit prin forțe proprii, iubește echipa și a făcut o pasiune pentru fotbal. (n.r. Dan Șucu) Este conștient de problemele pe care le are echipa în ceea ce privește sportul și alte aspecte, așa că este o schimbare completă: un nou director sportiv, un nou antrenor, un nou staff.

El a înlocuit toți oamenii de care nu era mulțumit, pe care nu-i considera buni din punct de vedere al eticii muncii. Făcând treaba profesional și corect, așa că acesta este un nou început cu tot personalul nou. Și există o prospețime în legătură cu asta.

Deja mă uit la jucători. Știi, am identificat 4-5 sectoare în care echipa trebuie să se îmbunătățească și stilul de joc pe care dorim să-l aducem. El este mulțumit de asta.

(n.r. Și vei încerca să folosești scouting-ul de acolo, dar te-ai întoarce la cineva din Marea Britanie pe care l-ai putea…) Posibil. Știi, în acest moment, directorul sportiv are deja o listă de jucători care sunt vizați, așa că am trecut prin câțiva dintre ei, 3 sau 4, și deja se încearcă să se încheie câteva tranzacții”, a spus Neil Lennon pentru PLZ Soccer – The Footbal Show, citat de iamsport.ro

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.