Rapid

Suporterii au luat foc după comunicatul clubului. Reacția lui Gigi Corsicanu

Suporterii Rapidului au luat foc după ce clubul a ripostat împotriva lui Robert Niță, luându-i apărarea lui Lobonț, cunoscut fiind pentru gesturi necugetate făcute împotriva rapidiștilor pe vremea când juca la Dinamo.

Gigi Corsicanu a postat un comunicat pde pagina sa de facebook și îndeamnă la calm suporterii, apreciind că cei care au dat comunicatul nu știu istoria lui Lobonț „Pistolarul”.

Fac apel la toți Rapidiștii să dăm dovadă de înțelepciune să nu punem paie pe foc legat de comunicatul clubului ln privința lui Lobonț!

Este o normalitate ca și un club serios să își apere angajatul. Am văzut multe reacții negative la acel comunicat, unele chiar vehemente.

Vă spun sincer ca cei care au redactat acel comunicat nu prea știu istoria clubului Rapid și nici măcar greșelile pe care le a făcut Lobont față de noi ln trecut!

În mod normal nu avea ce să mai caute ln casa noastră pentru felul ln care el a ales să ne jignească ln trecut și aici cred ca este vina unor angajați care știau foarte bine greșelile lui Lobont față de noi și au acceptat să l aducă ln casa noastră pe Lobont (pistolarul).

Patronii nu au de unde să știe ce a fost în trecut și așa cum am spus mai sus au datoria să își apere angajatul.

Datoria noastră este să fim alături de oamenii care investesc în clubul nostru, să-i susținem și în momentele grele pentru ca așa este normal să procedeze un suporter adevărat și să așteptăm ca domnul Sucu și Victor Angelescu să găsească cat mai urgent o soluție cat mai bună ln privința băncii tehnice și la nivel de conducere administrativă.

Avertismentul pe care l-am dat la meciul de la Cluj cred ca a fost de bun augur și sperăm ca la meciul de la Sf Gheorghe să vedem o altă abordare din partea echipei față de culorile clubului și față de noi suporterii care i-am lmpins lntodeauna de la spate spre victorii! Forza Rapid!

Gigi Corsicanu

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

 1. @Anonim
  „Ăștia de la Rapid” ar fi câștigat mult mai multe titluri dacă „Dinamoviștii” (poate în limba rusă să se scrie cu „D”) ar fi jucat doar în URSS și n-ar fi venit peste noi armata roșie „eliberatoare”.

 2. Un individ dubios care se ascunde sub anonimat, spune despre Săpunaru ca nu știe sa citească o proporție, dar tu ma oază ce ai realizat în viata ta? Săpunaru are niște cupe europene câștigate, campionate, tu ce ai făcut desteptaciune, ai terminat facultatea la Oxford sau la Cambridge, panarama!
  Referitor la comunicat întreb și eu, cine este Corsicanu și ce reprezinta el pentru Rapid? Eu știu ca el este persoana responsabila de gonirea lui Copos din Giulesti și da, este persoana care alături de un grup de persoane au contribuit la falimentul Rapidului prin faptul ca prin acțiunile lor au făcut ca Copos sa decidă sa bage clubul în faliment! Nu cred ca adevărații suporteri pot sa uite asta!

 3. @Bogdan
  Am un feeling că nu va mai sta prea curând și nu cred că îi voi duce dorul.

 4. Ăștia de la Rapid au câștigat 3 campionate și alea aduse de Dinamoviști și își bat joc de Lobont. Să le fie rușine ! Sapunaru mare jucator dacă îl pui să citească o propoziție e grav

 5. Adica ce a facut R Nita e ok. Mai si sta in tribuna oficiala la meciuri.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.