Rapid

Gigi Corsicanu: „Lobonț Pistolarul nu avea ce să caute în casa noastră”

Suporterii Rapidului au luat foc după ce clubul a ripostat împotriva lui Robert Niță, luându-i apărarea lui Lobonț, cunoscut fiind pentru gesturi necugetate făcute împotriva rapidiștilor pe vremea când juca la Dinamo.

Gigi Corsicanu a postat un comunicat pde pagina sa de facebook și îndeamnă la calm suporterii, apreciind că cei care au dat comunicatul nu știu istoria lui Lobonț „Pistolarul”.

Fac apel la toți Rapidiștii să dăm dovadă de înțelepciune să nu punem paie pe foc legat de comunicatul clubului ln privința lui Lobonț!

Este o normalitate ca și un club serios să își apere angajatul. Am văzut multe reacții negative la acel comunicat, unele chiar vehemente.

Vă spun sincer ca cei care au redactat acel comunicat nu prea știu istoria clubului Rapid și nici măcar greșelile pe care le a făcut Lobont față de noi ln trecut!

În mod normal nu avea ce să mai caute ln casa noastră pentru felul ln care el a ales să ne jignească ln trecut și aici cred ca este vina unor angajați care știau foarte bine greșelile lui Lobont față de noi și au acceptat să l aducă ln casa noastră pe Lobont (pistolarul).

Patronii nu au de unde să știe ce a fost în trecut și așa cum am spus mai sus au datoria să își apere angajatul.

Datoria noastră este să fim alături de oamenii care investesc în clubul nostru, să-i susținem și în momentele grele pentru ca așa este normal să procedeze un suporter adevărat și să așteptăm ca domnul Sucu și Victor Angelescu să găsească cat mai urgent o soluție cat mai bună ln privința băncii tehnice și la nivel de conducere administrativă.

Avertismentul pe care l-am dat la meciul de la Cluj cred ca a fost de bun augur și sperăm ca la meciul de la Sf Gheorghe să vedem o altă abordare din partea echipei față de culorile clubului și față de noi suporterii care i-am lmpins lntodeauna de la spate spre victorii! Forza Rapid!

Gigi Corsicanu

S-ar putea sa te intereseze

10 Comments

  1. Una e să critici (cu argumente) anumite decizii și alta e miștocăreala aia ieftină a piticului agramat din studioul lui Umflatovici. Marele fan al „domnului Hagi” s-a găsit să vină cu informații pe surse din vestiar. Asta pot face doar ăia care ne vor răul.

  2. Vai, vai!!! „Cei care au redactat acel comunicat nu prea știu istoria clubului”, sau mai pe scurt nu știu ce figură emblematică este „Sunt bun dar nu mă vede nimeni”, un fel de Dan Coe, Nae Manea sau Daniel Pancu. Ce ți-e și cu memoria asta selectivă… Ne amintim de Lobonț – pistolarul, dar nu ne amintim de golul lui Șumudică dat în Giulești când juca la Sportul. Ziceai că a marcat decisiv în finala UCL… Nu mai zic de prietenia cu ciobanul și de negocierile (mult mai recente) cu ei.

  3. Corsicanu știe doar să îndepărteze adevăratele valori de clubul Rapid și știe sa pupe în cur doar pe ăia care fac combinații pentru pariurile lui și ale sletei lei.
    Să ne aducem aminte când punea galeria să-l înjure pe Lazăr, Coman și chiar și pe Șumudică.

  4. „Datoria noastră este să fim alături de oamenii care investesc în clubul nostru, să-i susținem și în momentele grele pentru ca așa este normal să procedeze un suporter adevărat…”
    Zău??? Dar atunci când aruncaţi cu petarde în teren, cum sunteţi alături de conducere, că doar nu plătiţi voi amenzile alea date de comisia de disciplină?

  5. Din nefericire domnul Sucu pare ca nu se pricepe la oameni. E suficient sa privești la antrenor și sa observi ca plutește în sfere înalte. Omul pare teleportat din spațiu și trăiește intr-o realitate paralela. Cu alte cuvinte are discernământul cel puțin diminuat.

  6. Nu mai cred în obiectivele trasate de Sucu,cel mult să intrăm în playoff,altfel vom lupta la retrogradare.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.