Dan ȘucuMarius SumudicaRapidȘtiri Rapid București

Sumudica a confirmat 1923.ro: „Domnul Sucu m-a anuntat ce a decis”

Asa cum 1923.ro v-a anuntat deja la inceputul zilei de astazi (apasa aici pentru stirea initiala) Dan Sucu nu-l va numi antrenor pe Marius Sumudica si a decis instalarea unui antrenor strain.

Informatia a fost confirmata de antrenor printr-un comunicat de presa:

„Mulțumesc conducerii Rapidului că s-a gândit la mine și le doresc succes în următorul sezon! După cum se știe, am fost solicitat și m-am întâlnit zilele trecute cu domnul Dan Șucu pentru o discuție concretă. Am recepționat cu plăcere impresiile bune pe care domnul Șucu le-a exprimat despre mine în media.

În privința subiectului referitor la posibilitatea ca eu și staff-ul meu să preluăm conducerea tehnică a Rapidului, am fost anunțat la întâlnirea respectivă că voi fi anunțat astăzi despre decizia conducerii clubului.

Acest lucru s-a întâmplat. Domnul Șucu mi-a mulțumit și m-a anunțat că s-a decis instalarea unui antrenor străin. Vreau să-i mulțumesc domnului Șucu pentru aprecieri, conducerii Rapidului pentru că s-a gândit la mine, oamenilor din fotbal pentru cuvintele frumoase, încredere și suporterilor Rapidului pentru susținere.

Din respect pentru toată lumea, am dorit să lămuresc lucrurile în mod oficial. În încheiere, vreau să doresc succes echipei în următorul sezon!”, a transmis Șumudică, citat de digisport.ro.

Vine Martin O’Neill?

Ceea ce parea la inceput o gluma, prinde din ce in ce mai mult contur. Jurnalistul Sorin Chiriac a dezvaluit Martin O’Neill a batut deja palma cu Rapid si urmeaza a fi prezentat oficial in curand.

800.000 de euro, control total la club si 5 milioane de euro buget de transferuri disponibil IMEDIAT sunt primele date referitoare la contractul antrenorului de 72 de ani.

Ar fi ceva ABSOLUT ULUITOR pentru RAPID, dar si pentru intreg fotbalul romanesc!

S-ar putea sa te intereseze

9 Comments

 1. Cea mai mare prostie pe care o putea face domnul Șucu….bine nu.l place pe Șumudică dar avem Măldăraseanu, Nae Constantin, Sabău de ce nu…nume ce ar putea face ceva pentru Rapid…de se confirmă zvonurile să vedem ce face tatae O’Neal…. presimt cu Bergodi a fost bine pe lângă ce va urma

 2. Gata sa convins toata lumea de marele Sucu varza cu carnati alearga dupa bosorogi in loc sa il puna pe Sumudica…la ala cam tot locu 5 ceva de genu sa mai vina pulea pe Giulesti.

 3. Domnule Such. Faceti greseala mare de tot .
  Domnul acela nu a mai antrenat de 5 ani . Si deja are peste 70 . Nu cred ca mai este apt mental sa conduca o echipa. Sper ca va uitati bine unde dati banii . E cam proasta decizia.

 4. Repet, retrogradarea bate la usa !
  Ma, iei un bosorog in detrimentul lui Sumudica ?
  Rade lumea de noi !!
  Rusine sa va fie !!!
  De la mine nu mai vedeti bani de abonament !!!

 5. Un alt experiment, O alta deceptie! Pacat de istoria acestui club! Credeam ca venirea domnului Dan Sucu ca si actionar principal va ridica Rapid pe scara ierarhica si ca acest club va ajunge acolo unde merita. Pacat de banii investiti, pacat de suporterii care urmaresc echipa peste tot in tara si nu numai, Pacat de numele Rapid!!!! Am tot respectul pt Martin O’Neail daca cumva va fi el cel ales, Pt mine, este un foarte bun Manager de club, doar ca exista o singura problema. Fotbalul in Romania nu se aseamana cu cel din UK. Aprecierea mea este cu atat mai mare pt el si pt faptul ca a fost Managerul echipei Wycombe Wanderers cand acestia erau in liga a 5-a ( Non League Football ) si a reusit sa-i promoveze in liga a 4-a ( Legue Two Football ) cu un buget anual total de 250.000 de Lire Sterline. Ar putea sa construiasca ceva bun in Romania! Problema este ca la Rapid nu exista rabdare si presiunea rezultatelor va influenta procesul de organizare si de crestere treptata a clubului! Garantat 100%, performantele vor apare dupa cel putin 2-3 ani. Pacat ca nu a fost ales Sumudica, la cat este de ambitios si de rapidist, asta ( Sumudica ) lua ampionatul in primul sezon!!!

 6. Îl aduci pe O’Nil ca antrenor și-i dai și o grămadă de bani….!!!…pt ce obiective îl aduci doar așa să facă echipa și să o antreneze nu i s-au impus anumite obiectiv…????…și dacă nu le îndeplinește să-i micșoreze salariul sau pățim și noi ca naționala cu Daum care a venit a luat și a plecat fără ca cineva să-l întrebe de sănătate sau a fost pur și simplu o spălare de bani la nivel de federație și nimeni nu a mai “ guițat “ nimic după…??????…uitați-vă la ciobanul beeeeeecali el fără școli de antrenori le-a dat clasă tuturor așa-zișilor mari antrenori de clasă și a luat campionatul , băiat deștept , ăsta antrenor trebuie luat beeeecali ca le-a luat fața tuturor….!!!!!…

 7. Interesantă alegere……!!!!!!!!….să vedem cât este și de eficientă / benefică pt clubul Rapid…!!!…nu avem ce spune dacă el investește și plătește , dar să nu rămânem cu buzele umflate ca în playoff , ce bine ar fi……!!!…

 8. Bai rapidistilor, bai panaramelor. Nu va mai place limbajul de lemn?
  Sunteți vai mama voastră. De luni de zile spun asta.
  M ați înjurat, m ați trimis la culcare, voi sunteți vai de voi.
  Sucu va vinde gogoși, fraierilor…
  Voi plătiți bilete

 9. Mare dobitoc esti Sucule. Continui in prostia ta.. Ambitie mare si prostie multa. Fara Sumudica si fara Coman, o sa regreti iar.. Sa vii tu la meciuri k incepand de azi nu ma mai uit la liga 1. BV DICTATORULE

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.