Dan ȘucuMarius SumudicaRapidȘtiri Rapid București

Dan Șucu a luat decizia în privința lui Șumudică

Rapid are un nou director sportiv în persoana lui Daniel Sandu, iar în curând urmează a fi anunțat și noul președinte al clubului, cel mai probabil acesta fiind Victor Angelescu.

Prima este o certitudine. Cea de-a doua e prezumată logic, mai ales că Dani Coman a cerut public ceva ce cu greu ar putea obține la Rapid: putere totală de decizie.

Totuși, principalul subiect de discuție al fanilor, rămâne și va continua să rămână și după numirea sa, omul care va ocupa postul de antrenor principal.

În acest moment se tatonează mai multe piste, dar putem să ne luăm deja gandul de la două nume.

Primul e logic. Trebuie să fim puțin tra la la dacă ne gandim că Martin O’Neill ar veni la Rapid.

Al doilea din păcate ne provoacă multora dintre noi tristețe și dezamăgire. Asta pentru că am aflat din trei surse că Marius Șumudică nu va fi numit antrenor.

Al treilea antrenor despre care s-a vorbit, Mircea Lucescu, nu iese definitiv din cărți, dar șansele sunt foarte mici.

Dan Șucu s-a decis să numească, la fel ca și anul trecut după despărțirea de Mutu, un antrenor a cărei principală calitate este să nu-l cheme Șumudică. Am văzut cu toții cât de bună a fost alegerea lui Bergodi: cel mai scump loc 6 din istoria sportului românesc.

Poate că sezonul următor lucrurile vor sta altfel. Deocamdată nu ne rămâne decât să așteptăm.

S-ar putea sa te intereseze

8 Comments

 1. La Rapid este mult amatorism în luarea unor decizii atât la nivelul antrenorului, cât și la nivelul conducerii clubului. Prima greșeală a fost cu aducerea lui Bergodi ca antrenor, acest antrenor este f. modest, nu rezistă la presiune, nu știe să pregătească echipa pentru meciuri cu miză, vezi meciul CSU Craiova- CFR, când Craiovei îi trebuia un egal ca să ia campionatul . Craiova a pierdut cu 2-1, cu toate că conducea cu 1-0, la Craiova fiind antrenor Bergodi, de fapt dacă avea valoare antrena în Italia. De Lobonț ce să spun? La el este valabilă zicala ” teoria ca teoria dar pe tine practica te omoară „.., nu-l recomanda absolut nimic să fie antrenor la Rapid. La Rapid au fost antrenori cu renume, ca Mircea și Răzvan Lucescu, Mircea Rednic, Hizo și alții . Să nu uităm că Dan Petrescu și Anghel Iordănescu nu au făcut față la Rapid. Culmea că acum se vine cu nonvalori, ca, Mutu, Bergodi sau Lobonț. Patronatul nu învață nimic? !

 2. Pentru mine nu este o surpriza ci doar o confirmare. Am scris aici de aproape 2 luni ca nu îl vor pe Sumudica. Cred profund ca acum era momentul lui, dar asta este decizia conducerii. Păcat, se va alege praful și de sezonul viitor, o sa vedeți. Mare amatorism în clubul nostru.

 3. Ce telenovela idioata cu noul antrenor al Rapidului! Cea mai proasta decizie sa nu-l numești antrenor pe Sumudica acum, cu toate planetele aliniate. Pana la urma ce sa facem noi, suporterii? Acceptam, fiindcă banii-s la ei!

 4. Să pună pe cine vrea el,nu respectă deloc dorința fanilor să-l pună pe Sumi,dar el bagă bani,are putere de decizie,ușor ușor se transformă în Becali.Daca el bagă bani așa și eu decid,dacă nu-l pune pe Sumi o să mă uit liniștit din fața televizorului la meci și să facă el ce vrea….

 5. Mutu e viitorul antrenor al Rapidului,așteaptă-l pe Lucescu ca-i să-l iei pe Mutu.Sumudică spunea că pleacă la arabi .
  Fără Bocciu n-au mai câștigat nici un meci.

 6. Articol COPY-PASTE cu cel anterior.
  Singurele 2 diferenţe sunt titlul şi poza, în rest… IDENTIC, nu tu un paragraf în plus, o concluzie modificată/actualizată, EXACT LA FEL! Incredibil băi nene ce lene, ce silă, până şi amărâţii ăia de-şi plagiază articole, teze de doctorat, ăia de au „scris” cărţi prin puşcării, fraierii ăia din licee care-şi copiază temele … până şi acolo găseşti diferenţe notabile faţă de surse, faţă de original… cum mama naibii să fi atât de indolent, atât de puturos, tot să reciclezi aceleaşi ştiri, aceleaşi idei, iar şi iar şi iar şi iar, doar să modifici titlul şi/sau poza de bază?? Cum dracu’ reuşiţi băi trântorilor?? Chiar să nu adaugi o amărâtă de frază măcar …? Incredibil băi nene!

 7. “Antrenor a carei principala calitate este sa nu il cheme Sumudica…”. Cu management din asta “serios” de care vorbeste Sucu nu o sa castige nimic niciodata. Si nu zic ca Sumudica e singurul antrenor de pe lumea asta cu care Rapid poate face treaba. Dar pentru tine daca in alegerea unor oameni pentru partea sportiva, cel mai important criteriu nu e performanta, s-ar putea sa se trezeasca si Sucu ca Rotaru dupa 10 ani ca a stat degeaba in fotbal, ca n-a castigat niciun campionat si nici prin Europa n-a facut mare lucru.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.