Neil LennonRapid

Scoțienii au dezvăluit salariul FABULOS pe care Dan Șucu i-l oferă lui Neil Lennon

Britanicii de la The Scottish Sun au scris că salariul pe care Neil Lennon îl va încasa la Rapid va fi de 1,75 milioane de euro.

„Neill Lennon este gata să bifeze o revenire senzațională pe bancă, la 19 luni după ce a fost demis de la Omonia Nicosia. Legenda lui Celtic este pe punctul de a încheia o înțelegere cu Rapid, după ce a purtat discuții săptămâna trecută cu gruparea din România.

Negocierile sunt aproape finalizate, iar acesta va semna un contract pe doi ani în valoare de 1,5 milioane de lire sterline (1,75 milioane de euro).

Dacă nu apare nimic neprevăzut, antrenorul va fi anunțat după derby-ul dintre Rapid și  FCSB, pe noul stadion Rapid”, au notat jurnaliștii britanici.

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

 1. @Alex
  Te înșeli, nu-l voiam pe Pep (fără r, așa e corect în limba română). De fapt dintre muritori îl prefer pe Klopp. Dar nici de el nu avem nevoie. Îl avem pe Marius Ninel Tayyip Memik. Orice rapidist adevărat știe că el e singurul care ne poate salva.

 2. @Alt rapidist

  Tu-l vroiai pe Pep dar din pacate nu poate veni pana cand ii expira contractul, desi el ar vrea! 😂 vezi ca ai uitat sa-ti pui numele real, boschetarule

 3. Dacă suntem dispuși să le plătim salariul ăsta (lui și colaboratorilor) mi-e greu să cred că nu vom băga și cel puțin 5 milioane în transferuri. Lennon nu e chiar străinul pe care mi-l doream eu, dar probabil atât putem aduce (deocamdată).

 4. P.s.
  Admine, nu putem edita mesajele !!!
  Sterge-mi mesajul cu adresa de email, thank you

 5. Sper sa se salveze de la retrogradare, semnezi si te doare undeva!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.