Neil LennonRapid

Gest emoționant făcut de Neil Lennon, dar pe care presa îl ignoră și pune accent pe imagini negative cu antrenorul Rapidului

Presa de la noi s-a grăbit să publice imaginile compromițătoare din viața lui Neil Lennon.

Nu judecăm.

Dar să le dea și pe cele de mai jos!

Sau astea nu se pun? Nu atrag vizitatori?

S-ar putea sa te intereseze

13 Comments

 1. @Nobody, de ce sa îl aducem, tata, pe Tamas? Nu îl avem pe Săpunaru, idolul nostru? Zici ca e făcut din buret uscat la cât lichid absoarbe la o masa, doar ca al nostru o face discret…

 2. Cineva l-a comparat pe Șucu cu Becali. Da, și Șucu e orgolios și nu suportă să nu fie primul. Da, și el e dispus să investească sume serioase. Da, și Șucu vrea să fie „stăpân”, chiar dacă nu o spune pe față și vorbește despre „colegi”, nici măcar despre „angajați”. Dar aici se cam opresc asemănările. Probabil Becali l-ar fi lăsat antrenor pe Lobonț și i-ar fi făcut dictat echipa sau poate ar fi adus pe cineva cu la fel de puțină experiență, dar mai obedient. Eu aș merge mai departe și aș face o comparație și cu Copos. Probabil Copos l-ar fi adus pe Șumudică, dar i-ar fi impus tot felul de clauze pe baza cărora să îl poată da practic afară oricând. Copos s-ar fi repezit să ia gratis (sau aproape gratis) toate rebuturile lui Mititelu și l-ar fi vândut pe Albion la prima ofertă peste un milion (trăgându-și eventual și un comision gras pe „persoană fizică”). Eu cred că Șucu nu-l va da pe Albion pe mai puțin de 5 milioane și banii vor rămâne la club. Și mai cred că și dacă nu vindem în vara asta nimic, vor veni câțiva fotbaliști adevărați.

 3. Antrenorii, ca și jucătorii români sunt sub nivelul mării (probabil cei mai mulți dintre cei din Superligă ar face față cu greu în liga a doua a unui campionat cu adevărat puternic). Decizia lui Șucu de a merge pe mâna străinilor are legătură cu ambiția lui de a face din Rapid o adevărată forță (nu doar la noi). Dacă îi va ieși cu Lennon sau nu, vom vedea. Eu nu mă dau în vânt după antrenorii britanici și stilul lor… Pe de altă parte, faptul că Șucu încearcă asta (și mai aduce probabil mulți bani de acasă) e după părerea mea o mare bilă albă.

 4. Neil Lennon e o legenda a lui Celtic si ca jucator si ca antrenor. Dar nu stiu daca va reusi la Rapid. Multe decizii ale conducerii sunt de neinteles.

 5. Ce sa spun?! Macar Sumi ar fi inteles daca cumva eram suparati pe el, la un moment dat, si il injuram! Asta nici macar nu o sa inteleaga ca ii injuram! Doamne ajuta si sa nu fie cazul! Hai Rapid!

 6. Sucu=Becali. La 1.75 mil de euro cat zice The sun gasesti antrenor top, nu unul care a antrenat in Scotia, ca prin Premier League a fost vizitator. Grandomanie, aroganta si incompetenta, probabil o sa o dea de gard. Mi-as dori sa ma insel, CFR campioana

 7. 3 articole cand apare beat, apoi inca 3 in care se plange ca nu vede nimeni ce baiat bun e asta!l, jenant! Important e ca au reaparut voluntarii de la club, i-au reactivat astia ca sa incerce sa apere un sezon dezastruos la care singurii vinovati sunt prostii aia din conducere! Ce e mai important e ca si-au schimbat nicknameurile, nu ii mai cheama octavian, rapid campioana 2024 sau ferdi!

 8. Antrenor cu mult peste ce are superliga pariurilor… daca e lasat sa si faca treaba si scapa de anumiti jucatori care au ei impresia ca fac legea, Rapid iese campioana lejer.

 9. Repet, asta o sa stea mult si bine la ce patroni avem !
  Sumi, sa nu-ti para rau, oricum nu iti aduceau jucatorii doriti, te chinuiai, dupa te dadeau afara ca nu prinzi play-off!

 10. Il aducem pe Tamas pt companie la baut. Antrenor serios….pe halbere. Numai seriozitate la dictator

 11. Tot Șumi erea mai potrivit pt echipă!!
  Maxim 10 etape îi dau lui ăsta…

 12. Superb,gest de mare campion,dar tot un român ar fi fost mai bun la noi.Aici e o mafie a patronilor,una a arbitrilor și una la marile foruri conducătoare.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.