Rapid

Haideti sa tinem un moment de reculegere in memoria solidaritatii

Doua episoade asemanatoare, atitudini diferite care aduc mai multa durere decat perioada proasta prin care trece echipa.

1. Atunci cand rapidistii care nu fac parte din brigazi nu au fost lasati sa intre pe stadion la un meci Sepsi – Rapid, brigazile au iesit din stadion in semn de solidaritate.

2. Acum cand, bine argumentat, brigazile au hotarat sa nu faca deplasarea la Sepsi, rapidistii care nu fac parte din brigazi nu au fost solidari cu ei. Mai mult decat atat, i-au injurat, criticat, blamat!

Nu ar strica deloc, ca odata cu schimbarile din organigrama sa umblam putin si la sloganuri. Astea cu „Familia Rapid” si „Impreuna suntem de neclintit” sunt vorbe-n vant!

Hai cu idei pentru sloganuri noi! Lasa un comentariu ⬇️

S-ar putea sa te intereseze

12 Comments

 1. Viata ar fi mai frumoasa fara boccii si corsicani. Desi nu cred c-o sa-l mai prind eu, sper intr-un Rapid european, cu familii in tribune, fara batai, pirotehnie, petarde, brichete, pungi cu pipi, un Rapid unde orice suporter al fotbalului, nu neaparat al echipei, sa vina de drag.

 2. @ Victor Dincă. Pe rapidiștii adevărați, onești și dezinteresați nu i-ai deranjat, ba din contră ! Poate au ceva contra doar bocciii și corsicanii !

 3. Anonim, si cu asta basta, eu sunt rapidist, pamfletule, dute-n strada cu oile, gasiti bureieni de rumegat !

 4. Când Rapidul era echipă muncitorească și lupta singură împotriva ttuturor inclusiv împotriva sistemului pentru care a retrogradat de atâtea ori , frumoasa galerie care cu mândrie purta culoarea vișinie era condusă de Geamgiu’ , de Crețu Stan , de Păcală etc … Aceștia nu erau Boccii , nu erau Corsicani , nu erau lideri de brigăzi sau alte facțiuni interesate de alte scopuri !!! Treaba lor era să cânte și să susțină echipa în timpul meciului !!! Am 65 de ani și mă doare sufletul să văd cum motivând cu xragostea pentru Rapid se fac alte chestii !!! Lăsați-l pe Șucu să facă treabă iar galeria să se limiteze strict la treaba ei !!! Alături de dl Șucu , hai Rapid !!!! Scuze dacă am deranjat pe cineva .

 5. Nu ascultati de Raducioiu și alte
  așa-zise vedete pacalite a fotbalului romanesc , adevărații suporteri rapidisti sunt „Anonim” și ” Antisistem” , nicidecum papagalul „DJDANY pe youtube”. Doamne ajuta, RAPID !!!

 6. @ Anonim. E și povestea mea, numai că eu locuiam în Giulești ! Hai Rapidu’ !

 7. Eram copil,acum 60 și cevade ani,când tata,lucrător la CFR,m a dus prima oara pe Giulești.Din gara am auzit vuietul(nu locuiam in Buc).Tata a luat o printre sine ,stia o scurtatura și am ajuns la „potcoava”.Când am facut primii pasi acolo,sângele meu s a transformata ,fara sa stiu in „sange de rapidist”!Atunci l am auzit si vazut pe nea Tudorica cu trompeta,atunci i am văzut pe niki Dumitriu,ion Ionescu,Motroc,Greavu,Lupescu…Era considerata echipa muncitorilor,a celor mulți și cu bani putini,spre deosebire de Dinamo si Steaua.Suporterii eram toți la fel.Mancam parizer,prin trenuri,pe naveta,jucam septica și când ne plictiseam vorbeam de dragostea noastră comună rapid Buc.Si atunci se juca sanu și Brăila,ba mai mult că acum,erau conducători de galerie dar intere,brigăzi,facțiuni,nu exista așa ceva.Daca MinisterulCFR,mirosea așa ceva ,era de râu.Canalu ii manca,Poarta Alba,direct !Eu și tata am iubit mult aceasta echipă,ne am dat sufletul pentru ea.Tata până la moarte și i am pus ii sicriu fularul cu rotile de tren iar eu ,am ajuns la vârsta înaintată și nimic și nimeni nu m a putut deturna de la această dragoste care am simțit o,atunci când am pășit prima oara pe Giulești,și că din această mare familie fac și eu parte,până la ultima mea suflare !HAI RAPID !

 8. Doliu !!!
  Daca nu erati in play-off , erati reteogradati !!!
  Sa va fie rusine !!!

 9. Brigăzile sa se duca unde vor.mai mult rău decât bine!mi sa cam luat de ei.Rapidul este si al nostru,nu numai al Corsicanilor și etc.gata,vedeti-va de treabă,lumea sa prins de șmecheriile voastre.auzi,mare galerie care a făcut clubul cu sute de mii euro buni de plată ptr prostiile lor.

 10. Solidaritate, da, doar atunci când cei vinovați își vor recunoaște PUBLIC greșelile! Adică GALERIA , Nico și Angelescu!!! De la galerie a început totul; toate borcanele poarta semnătura lor, bani aruncați pe geam, suspendări dar…vrem libertate!… Ei bine, nu se mai poate- ca sunteți doar voi pedepsiți tine de altceva, fiecare trebuie sa plătească! Acum ați vrut sa fiți „șmecheri „să fim suspendați ( doar niște debili gândesc așa), dar rezultatul este total invers; probabil fcsb-istii vor mai mulți ca noi! Oricum nu veneau mulți după dezastrul actual…Altfel, cred ca d,-l Șucu gresește acum cu noul antrenor…Șumi era și potrivit și la îndemână…Un străin, cât de titrat ar fi, s-ar putea sa nu se muleze cu fotbalul(de kkt) al nostru…Dar pana la urmă el plătește…Să sperăm că vă face o alegere benefică!

 11. Corect! Unde era „Familia RAPID” când zebzecii din anumite brigăzi tot aruncau cu petarde şi torţe în teren, şi au urmat amenzi de zeci de mii de euro date clubului?
  Unde a fost „Familia RAPID” când galeria nu a susţinut echipa la meciul cu Farul, dar i-a înjurat pe cei din tribune când au început să cânte cei de la t1 şi t2?
  „Familia RAPID” există doar atunci când îi avantajează pe unii sau pe alţii, în funcţie de situaţie…

 12. Ce chestie ! Că și cum „brigăzile” ar avea vreo importanță ! Sau da, atunci când se plătesc amenzi și se joacă fără spectatori ! Ia nu mai dictați voi ce trebuie să facă oamenii !

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.