Dan ȘucuMarius SumudicaRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Gigi Corsicanu spune că Dan Șucu i-a făcut o nedreptate lui Șumudică: „Eu așa consider”

Gigi Corsicanu a afirmat că și-a dorit mult ca Șumudică să vină la echipă. Acesta era momentul său și ar fi meritat să primească această șansă din partea clubului, dar liderul suporterilor rapidiști e realist și recunoaște că fanii nu pot comanda pe banii acționarilor.

„Noi nu putem să comandăm pe banii domnului Șucu. Voi știți relația mea cu Șumi, eu pot fi subiectiv în privința lui. El îmi este ca un frate și suntem prieteni de peste 30 de ani. Nu pot să îmi dau eu cu părerea despre Șumi, pentru că aș fi subiectiv.

Ca rapidist și ca suporter, eu zic că ar fi meritat o șansă. Nu doar pentru că e rapidist, că așa sunt foarte mulți și nu putem să îi punem pe toți. Dar eu cred că era momentul ca Șumi să primească o șansă. Consider că i s-a făcut o nedreptate.

El a primit-o cu demnitate, a înțeles. Are respect pentru domnul Șucu, pentru că s-a gândit la el, s-au întâlnit și au stat de vorbă, iar el a apreciat chestia asta. Dacă dânsul așa a hotărât este normal să aibă ultimul cuvânt. Este patronul și el dă banii. E normal ca el să ia decizia“, a declarat Gigi Corsicanu, potrivit Fanatik.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Lăsați ma palavrageala, Sucu face ce vrea pe banii lui, el pierde ; sunt RAPIDIST de 55 de ani și voi fi pana la moarte.Voua dacă nu va convine, schimbați echipa ca programele la televizor, este dreptul vostru.Echipa nu se conduce de galerie, aceasta poate numai sa o susțină sau nu !!!

  2. Băi ați înebunit,auzi într-un an scăpăm de el.Poate vine moldoveanul ăla și ne bagă în faliment,ce zici sau alt fomist. A spus clar că va numi antrenor după ultima etapă,va face echipă anul ăsta mai mult ca sigur.Becali a băgat bani și a scos mai mult decât a băgat.A câștigat campionatul după 9 ani și nu s-au mai revoltat suporterii în așa hal.Bocitori ca la Rapid n-am mai văzut.

  3. Nu uitati ce a patit Rapid cu Peseiro. Sa nu se lase si acum cu faliment. Cand va vedea ca arunca banii pe fereastra va bate in retragere, dar nu va accepta ca greseste cu Sumi. A castigat un titlu cu Astra e rapidist pana in madura oaselor, dar Jiji 2 se incapataneaza ,probabil influentat de altii si cu asta tac.

  4. Dă bani dar și ia. Cu asemenea mentalitate ceaușistă și decizii absurde îl va mânca falimentul. Într-un an scăpăm de el. În fotbal nu-i că la fabrica de rumeguș

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.